Laso poate fi legitimat, „verde” și pentru Babatunde

Laso poate fi legitimat, „verde

Prin rezultatul și prestația de la Satu Mare, jucătorii l-au dezamăgit pe Adrian Falub. Tehnicianul „alb-roșiilor” nu obișnuiește să-și atace public elevii, dar a făcut-o după ultimul fluier al partidei de sâmbăta trecută, dorind să le arate că nu-i va menaja deloc dacă nu-și schimbă atitudinea față de fotbal.

Utiștii au ocazia să schimbe foaia sâmbătă dimineață (ora 11), odată cu vizita Mioveniului, formație ce se bate și ea pentru salvarea de la retrogradare. Veștile începutului de săptămână sunt bune  pentru stafful tehnic. Cartea verde a lui Maximiliano Laso a ajuns din Thailanda, iar mijlocașul argentinian poate redebuta în „alb-roșu”. „Mi-l doresc și pe Babatunde”, a fost mesajul lui Falub către conducerea clubului „textilist”, care acum trebuie să demareze și operațiunile pentru legitimarea atacantului nigerian de 29 de ani.

Tot pentru confruntarea de sâmbătă revine la dispoziția antrenorilor și Ovidiu Popescu. Suspendat la Satu Mare, tânărul mijlocaș i-a lipsit mult UTA-ei, care a trebuit să conteze pe Alin Marcu, fotbalist nepregătit fizic.  Deocamdată, prezența lui Patrice Feussi în primul „unsprezece” e incertă și asta pentru că fostul fundaș al Genovei are dureri în zona mușchilor inghinali.  În schimb, Ardelean e din ce în ce mai bine, doar că tânărul fundaș împrumutat de la Jimbolia, dar și colegul său de linie din tur, francezul Sidney, au pierdut trenul în favoarea lui Mardare și Ola.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă