Trei dintre întăririle solicitate de Falub se lasă așteptate

Trei dintre întăririle** solicitate de Falub se lasă așteptate

Mai sunt exact cinci zile până la primul meci oficial al „Bătrânei Doamne” în noul an, iar stafful tehnic nu știe exact pe ce jucători va conta la Satu Mare. Adrian Falub i-a dat demult lui Adrian Marțian lista de „cumpărături”, doar că nu toate numele au fost bifate. Adică există înțelegeri verbale, iar trei dintre fotbaliștii vizați nici măcar nu sunt la dispoziția antrenorilor.

Fundașul Daniel Ola a plecat sâmbătă în Italia, pentru a-și aduce bagajele, dar mai devreme de marți nu va ajunge în orașul nostru. Argentinianul Maximiliano Laso ar trebui să aterizeze la Timișoara luni seara, în timp ce în cazul atacantului nigerian de care Falub era destul de încântat au intervenit ceva complicații și transferul său ar putea cădea.

Există, totuși, și vești ceva mai bune. Ștefan Mardare a devenit utist cu acte în regulă, a și participat la antrenamentul de luni după-amiază și ar putea începe partida ca titular sâmbătă. Boșneag și Lazea sunt și ei buni de joc, mai rămâne pus în ordine și contractele lui Feussi și Diarra, fotbaliști extracomunitari pentru care formalitățile de legitimare sunt mai complicate.

În fine, mai e de clarificat și statul lui Adrian Falub. În condițiile în care litigiul cu Eugen Trică este încă pe rol la Federație, UTA nu ar avea dreptul să angajeze un alt antrenor principal, sau să-și asume riscul că în cazul în care olteanul va avea câștig de cauză să se găsească în postura de a renunța imediat la tehnicianul clujean. Tocmai de aceea, Falub ar putea fi angajat ca și director tehnic, dar asta – bineînțeles – doar dacă el consideră că Marțian își respectă până la final înțelegerea privind condițiile de performanță.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă