Lăsat pe tușă de Corona, Ștefan revine la Urban Titu!

Lăsat pe tușă de Corona,** Ștefan revine la Urban Titu!

George Ștefan se află foarte aproape de o revenire la Urban Titu. Jucătorul de 25 ani tratează în aceste zile mutarea pe „Orășenesc”, după ce nu mai intrat în calculele Coronei Brașov de o bună perioadă de timp.

Reprezentanta Ligii I pare să fi rupt colaborarea cu fostul junior al Nucetului, din cauza unei accidentări suferite de acesta, în prima parte a anului trecut. Pentru a se acomoda din nou cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare, apărătorul a început deja antrenamentele la Urban. În timpul jocului dintre Titu și Mioveni, Ștefan a efectuat mai multe serii de alergări ușoare. Achiziționarea fundașului ar reprezenta o nou transfer de senzație făcut de formația din sudul județului, după cel al fostului stelist, Sorin Ghionea.

„Noi ne dorin mult ca Ștefan să joace la Urban. Din păcate el a stat departe de gazon o perioadă de șase luni din cauza unei accidentări suferite la Corona. Practic, din momentul când brașovenii au promovat în Liga I, fundașul a fost scos din circuit. Sperăm ca după achiziționarea sa să ne ajutăm reciproc, în sensul ca noi să-l punem pe picioare , iar el în același timp, să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele din partea secundă a sezonului”, ne-a declarat antrenorul Urbanului, Nicu Croitoru.

Dacă oficialii din Titu vor perfecta și transferul lui Ștefan, Urbanul ar ajunge la  al șaptelea din intersezon, după Ghețu (CS Ștefănești), Petculescu (Minerul Motru), Zidăroiu (Voința Pierșinari), Neguț (GȘA Nucet), Lungu (FCM Câmpina) și Ghionea (ultima dată la Viitorul Constanța). Singurul jucător pe care Titu a renunțat să-l mai înregimenteze în perioada de iarnă a fost Preda (echipa a doua), după ce acesta nu a confirmat în prima parte a pregătirilor din intersezon.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Pe aceeași temă