La Fortuna s-a întors Zegheru. Gorovei e dorit în locul lui Chipirliu

La Fortuna s-a întors Zegheru.** Gorovei e dorit în locul lui Chipirliu

La antrenamentul de miercuri al divizionarei secunde Fortuna Poiana Câmpina s-a prezentat și portarul Radu Zegheru, fotbalist care în prima parte a sezonului s-a aflat în lotul grupării de Liga a III-a FCM Târgoviște. După ce a pus umărul la promovarea prahovenilor în cel de-al doilea campionat al țării, în vara anului trecut Zegheru a revenit la formația dâmbovițeană, de unde fusese transferat de către oficialii Fortunei.

Longilinul portar a fost rechemat la echipă în condițiile în care titularul postului din tur, l-am numit aici pe Iulian Popescu, nu poate evolua în primele trei etape din 2015, fiind suspendat după ce a avut o ieșire nervoasă la adresa arbitrului jocului cu Unirea Tărlungeni, din ultima întâlnire a anului trecut.

În afară de portarul Zegheru, la antrenamentul Fortunei s-au prezentat și cinci jucători de la echipa satelit, trupă care a activat în Liga A, în tur, și în privința căreia dacă nu se va găsi o soluție va fi desființată. La ședințele de pregătire conduse de Aurelian Stamate au fost prezenți Alb. Gheorghe, Răduț, Băcioiu, Caramalău și Drăgan, iar în perioada imediat următoare sunt așteptați și alți jucători la antrenamente.

Se discută despre Gorovei

După plecarea lui Chipirliu, conducerea echipei caută soluții pentru completarea lotului de jucători, iar o variantă pentru linia de atac este și înregimentarea lui Răzvan Gorovei, fotbalist în vârstă de 20 de ani care a mai evoluat la CS U Craiova și CSMS Iași.

Conform spuselor ofițerului de presă al echipei, Vlad Pahonțu, „în continuare se discută de venirea lui Gorovei la noi, dar în momentul de față nu este nimic clar”.

Pentru jucătorii Fortunei, săptămâna aceasta este destinată antrenamentelor la baza proprie, urmând ca din 26 ianuarie să debuteze primul cantonament al iernii.

Sursa: Ziarul Prahova
Foto: FB FC Fortuna Poiana Câmpina

Pe aceeași temă