Kuburovic și Cristi Suru, (re)testați la ACS Poli

Kuburovic și Cristi Suru,** (re)testați la ACS Poli

Timișorenii continuă să primească fotbaliști în probe. La antrenamentele de luni conduse de tehnicianul Valentin Velcea și-au făcut apariția Zoran Kuburovic, tânăr sârb care a mai fost testat în această iarnă, și Cristian Suru, fost jucător la Poli II, care a evoluat ultima dată la Caransebeș în Liga a III-a.

Zoran Kuburovic (20 ani) e uu jucător ofensiv, dar a fost folosit în amicalul cu juniorii clubului, dinaintea plecării echipei în Antalya, pe postul de fundaș stânga. Jucătorul de la Kikinda (L3, Serbia) a mai slăbit între timp și a fost reprimit la pregătirea lui ACS Poli.

Cristian Suru (26 ani) e un mijlocaș ofensiv talentat ,dar care a avut ghinion cu accidentările în momente cheie ale carierei. A fost un produs de mare perspectivă al LPS Banatul, cu care a ajuns în finala națională a campionatului juvenil. A încercat debutul pe prima scenă la Gloria Bistrița, dar a revenit în Banat la Poli II. A avut de asemenea apariții bune pentru Fortuna Covaci în Liga a II-a, pentru care a marcat 3 goluri în 17 apariții. În turul acestui sezon a evoluat la FC Caransebeș, echipa din orașul natal, pentru aceștia a devenit un adevărat „coordonator”, dar „gugulanii” au probleme financiare și s-ar putea să continue cu juniorii în Liga a III-a.

Cei doi ar putea fi testați în joc miercuri, când ACS Poli va evolua în Serbia cu FK Smederevo. Până atunci e de așteptat ca portarul Eduard Pap să-și pună semnătura pe contractul de joc cu timișorenii.
 

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Pe aceeași temă