Kirev s-a întors: „Sper să fiu titular și să promovăm”

14 Aug. 2012, 13:17 Bursa transferurilor
Kirev s-a întors:**

ACS Poli încearcă să recupereze din vechii jucători ai Politehnicii. La antrenamentul de luni s-a prezentat și portarul bulgar Mario Kirev. Acesta a prins șapte partide în poarta alb-violeților în sezonul trecut, când a fost împrumutat de la Juventus Torino, formație de care aparține până în vara lui 2013.

„M-am întors pentru că sper să fiu titular și să joc bine. Mai am contract cu Juve un an, am încercat să-mi găsesc altă echipă. Am fost în Olanda, la Zwolle, care a promovat în prima ligă, dar acolo nu era sigur că joc. Sperăm să mergem mai departe, să ne descurcăm și să promovăm în Liga I. Nu vreau să vorbesc acum sub ce formă de contract voi veni, conducătorii știu mai bine”, ne-a spus Kirev.

Portarul sosit de la campioana Italiei a recunoscut că nu cunoaște potențialul echipei în condițiile în care și-a găsit cu greu câțiva dintre foștii colegi din primăvară. „Nu știu (n.r. dacă putem promova), eu acum am venit, cunosc doar patru-cinci băieți care au fost în vechea echipă, acum nu pot să zic nimic, poate da, poate nu, poate vin acum transferurile și facem o echipă bună”, a concluzionat Mario Kirev.

Goalkeeperul născut la Dupnitsa în Bulgaria va împlini miercuri 23 de ani.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

14 Aug. 2012, 13:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă