Keita, în conflict cu Gloria! „S-au supărat pe mine și m-au lăsat acasă”

01 Feb. 2012, 18:51 Bursa transferurilor
Keita, în conflict cu Gloria!**

Senegalezul Souleymane Keita a intrat în conflict cu conducătorii Gloriei și nu a fost inclus pe lista celor care au făcut deplasarea în Antalya. „A intrat în ultimele 6 luni de contract și nu vrea să semneze un alt contract cu noi, chiar dacă i-am oferit unul mai mare ca până acum”, spune Jean Pădureanu.

De celalată parte, fotbalistul zice că nu înțelege graba cu care Gloria insistă pe tema prelungirii contractului. „N-am zis că nu semnez. Le-am zis doar să mai aștepte un pic, că nu m-am hotărât. De ce atâta grabă, că doar mai am contract până la vară. S-au supărat pe mine și m-au lăsat acasă”, a declarat Keita.

„Gloria nu vrea să-mi prelungească dreptul de ședere. Eu nu sunt un infractor, vreau să muncesc legal”

Acesta spune că ar mai avea de primit restanțe financiare încă din ultimul sezon de Liga 1, dar că nu s-a gândit niciodată la bani și că a înțeles de fiecare dată problemele clubului. „Mai am aproape 11.000 de dolari de primit doar din prime. Nu mai socotesc contractul, care e în jur de 30.000 de euro pe an. Dar nu mi-am bătut niciodată capul cu banii, nici nu știu exact câți am de luat. Necazul meu cel mai mare e că îmi expiră dreptul de ședere și Gloria nu vrea să mi-l prelungească. Au spus că dacă nu semnez, nu îmi dau dreptul de ședere”, a spus Keita, care mai are acte de ședere în România doar până în 12 februarie.

Acesta zice că a luat legătura cu ambasada Senegalului, că a fost la poliție și că vrea să rezolve cumva această situație. „Nu sunt un infractor. Eu am venit legal în România, am jucat fotbal legal și mai am contract până în vară. Clubul este obligat să-mi rezolve actele”. Replica lui Jean Pădureanu a fost și ea foarte promptă. „Păi cum să tot investim noi în el, dacă el nu vrea să mai joace la noi”, a spus președintele.

„Nu cred că o să mai fiu iubit vreodată așa cum sunt la Bistrița”

Senegalezul are lacrimi în ochi când vorbește despre suporterii bistrițeni și despre colegii de la club. „Nu cred că o să mai fiu vreodată iubit așa cum sunt la Bistrița. M-am simțit excelent aici întotdeauna și le mulțumesc tuturor că s-au purta așa cu mine. Dar nu înțeleg de ce acum se poartă așa cei din club. Eu am fost corect întotdeauna, am jucat și fără bani, am făcut tot ce mi s-a spus. De ce vor să-mi facă probleme”, spune Keita.

Senegalezul are 25 de ani și e de 3 ani și jumătate în România. A fost adus de la Botoșani în sezonul 2009-2010 și a devenit repede unul dintre cei mai simpatizați jucători ai Gloriei.

Sursa: Sportul Bistrițean

01 Feb. 2012, 18:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă