Juventus a plecat în Antalya cu un nou atacant în lot. Ultima achiziție a liderului Ligii 2 vine de la o echipă de pe loc de play-off din Liga 1

Liderul Ligii 2, Juventus București, a plecat de astăzi în Antalya, acolo unde se va pregăti până pe 17 februarie. Din lotul deplasat de Daniel Oprița în Turcia face parte încă o nouă achiziție, pe lângă cele patru care fuseseră și în cantonamentul de la Govora.

După accidentarea atacantului Dragoș Florea în amicalul cu ACS Șirineasa, Oprița declara pentru Liga2.ro condițiile în care ar dori un jucător în schimb. Cel care s-a încadrat în standardele bucureștenilor a fost Alexandru Zaharia (26 ani), liber de contract după ce s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș, club pentru care aproape că nu a jucat în ultimele două sezoane din cauza accidentărilor. Atacantul revine astfel la echipa din Colentina, pentru care a mai evoluat în Liga 2 până în 2012, atunci când s-a transferat la CS Turnu Severin și ulterior a mai ajuns la Oțelul și Gaz Metan.

„Sper să ne ajute vremea în Antalya. Am și puțină frică de avion și cu vremea asta, vreau să mă văd mai repede ajuns acolo. Alexandru Zaharia de la Gaz Metan Mediaș, care a mai fost la Juventus, și încă alți patru jucători au semnat și sunt noile achiziții pentru partea a doua a campionatului. Acolo vom avea cinci partide amicale, cu adversari destul de buni. Avem două echipe din Polonia, una din Uzbekistan, una din Macedonia și una din Georgia. Am hotărât să facem acest program pentru că cel mai bun antrenament este jocul”, a spus Daniel Oprița la radio Sport Total FM.

Celelalte achiziții ale lui Juventus din această iarnă sunt Alexandru Muscă (20 ani, ex Dacia Unirea Brăila), Florin Ștefan (20 ani, ex Academica Clinceni), Ioan Neag (22 ani, ex CSM Râmnicu Vâlcea) și Adrian Hurdubei (26 ani, ex Aerostar Bacău).

Lotul lui Juventus pentru cantonamentul din Antalya:

portari: Karoly Fila, Relu Stoian, Eugen Brie;
fundași: Valentin Dima, Dean Beța, Ovidiu Morariu, Wallace Alves da Silva, Ioan Neag, Iulian Carabela, Florin Ștefan;
mijlocași: Valentin Bărbulescu, Mădălin Mihăescu, Liviu Băjenaru, George Călințaru, Alexandru Vasile, Florin Cazan, Alin Ilin, Adrian Hurdubei, Sorin Bustea, Alexandru Roșca;
atacanți: George Mareș, Remus Chipirliu, Vasile Buhăescu, Alexandru Muscă, Alexandru Zaharia.

Cantonamentul din Antalya este al doilea pentru Juventus în această iarnă. În perioada 25 ianuarie – 3 februarie, liderul Ligii 2 s-a pregătit la Govora.

Pe aceeași temă