Jucătorii Tărlungeniului au intrat în vacanță! La patru dintre ei s-a renunțat

Jucătorii Tărlungeniului au intrat în vacanță!** La patru dintre ei s-a renunțat

Începând de astăzi, 12 decembrie, jucătorii echipei Unirea Tărlungeni intră în vacanță până pe data de 14 ianuarie 2014. Imediat după reunirea lotului, în zilele de 15 și 16 ianuarie este programată vizita medicală.

În altă ordine de idei, odată cu finalul sezonului de toamnă, s-a renunțat la serviciile câtorva jucători. Este vorba de Daniel-Vasile Toderașcu, Cosmin Ionuț Căpățână, Emamuel Popa și Mihai-Vlăduț Bitez (împrumutat de la Dinamo București).

Într-o situație mai aparte se găsesc jucătorii împrumutați de la FC Brașov: portarul Florin Iacob, fundașul Florin Dumbravă și mijlocașul Rareș Enceanu. Aceasta deoarece în acordurile dintre cluburi există prevederea că FC Brașov îi poate rechema pe aceștia la echipă în pauza de iarnă.

„Toți trei sunt jucători pe care ne bazăm în continuare. Ne dorim să-i păstrăm în partea a doua a campionatului, însă, în toată ecuația, decisivă este poziția celor de la FC Brașov”, și-a spus punctul de vedere, pentru site-ul oficial al echipei din Tărlungeni, antrenorul principal, Laszlo Balint.

Pe aceeași temă