Jucătorii liderului Inter Olt își caută echipe după ce mutarea la Pitești a picat. Verdeș: „Voi merge la o echipă care își dorește performanță”

Jucătorii liderului Inter Olt își caută echipe după ce mutarea la Pitești a picat.** Verdeș:

Liderul Seriei a III-a a Ligii 3, Inter Olt Slatina, are șanse mici să își continue activitatea și în returului campionatului. Gruparea olteană a terminat cu greu turul, în speranța că în această iarnă va obține finanțare din partea autorităților locale sau din mediul privat, însă nu s-a întâmplat asta până în acest moment.

Săptămâna trecută președintele Ionuț Ivan a încercat să mute la pachet, la Pitești, opt-nouă jucători și pe antrenorul Dan Oprescu, însă tranzacția nu a fost acceptată de argeșeni, care au hotărât să meargă pe mâna lui Nicolae Dică. Astfel, componenților lotului liderului Inter Olt le-a rămas doar să speră într-o minune și să continue la Slatina sau să se reorienteze spre alte echipe.

Golgheteruș Bobi Verdeș (35 ani) declară că nu duce lipsă de oferte, însă își dorește să lucreze în continuare cu tehnicianul Dan Oprescu. „Am oferte, am de unde alege, însă prima variantă va fi să lucrez în continuare cu antrenorul Dan Oprescu. Aștept, să vedem dacă se concretizează anumite discuții. În orice caz, voi merge la o echipă care își dorește performanță, care să aibă obiectiv clar, promovarea”, a declarat Verdeș pentru Gazeta nouă.

Inter Olt Slatina a terminat turul pe prima poziție a Seriei a III-a a Ligii 3 cu 29 de puncte. CN Dinicu Golescu Câmpulung e cea mai apropiată adversară, cu 27 de puncte, în timp ce CS Afumați și SCM Pitești, cele două echipe din seriei care își doresc să promoveze au doar 23, respectiv 20 de puncte.

Pe aceeași temă