Dan Oprescu și „scheletul” Slatinei, propuși la pachet la Pitești. Șeful liderului Inter Olt se reorientează în speranța revenirii în Liga 2

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Dec. 2015, 17:53 Stiri

După ce a susținut de unul singur pe Inter Olt Slatina în turul campionatului Ligii 3, Seria a III-a, Ionuț Ivan caută o alternativă cât mai bună pentru antrenorul Dan Oprescu și jucători. Deși este lider în seria sa, Slatina este în mare măsură desființată după ce promisiunile făcute în vară de autoritățile locale, de a susține material echipa, nu s-au materializat. Gruparea olteană și-a continuat activitatea până la finalul turului în speranța că în această iarnă va primi ajutor pentru a continua în campionat, însă șansele sunt infime.

Astfel, președintele de la Inter Olt, Ionuț Ivan, este astăzi, 23 decembrie, la Pitești, unde discută transferul la pachet la SCM al antrenorului Dan Oprescu, alături de opt-nouă jucători. „SCM Pitești este o variantă pentru Dan Oprescu și jucători. Dan Oprescu a avut performanțe în ultimele două sezoane în Liga a II-a, iar acum ar fi promovat lejer. Eu mi-am dat acordul ca el și o parte din jucători să meargă la Pitești, rămâne ca cei de la SCM să discute în Consiliul de Administrație și să ia o decizie în acest sens. Dacă merge la Pitești, Dan Oprescu ia acolo ce jucători dorește” a declarat Ionuț Ivan.

Printre jucătorii Slătinei care ar urma să meargă la Pitești sunt Verdeș, Precup, Ciprian Dinu, Covalschi, Adrian Popa, Rogoveanu sau Florin Ștefan.

Actualul tehnician al SCM Pitești, Constantin Schumacher, este dorit la echipa de Liga 1, Petrolul Ploiești, cu care a purtat deja negocieri, însă totul ține de rezilierea contractului cu Mihai Stoichiță, actualul tehnician.

SCM Pitești a terminat turul în Seria a III-a pe locul 7, cu 20 de puncte, și, ținând cont că liderul Inter Olt Slatina se desființează, este la doar șapte puncte distanță de echipa de pe locul 2, CN Dinicu Golescu Câmpulung.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: FB SCM Pitești

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Dec. 2015, 17:53 Stiri
Pe aceeași temă