Jianu: „Am discutat doar un minut cu Dunărea”

Jianu:**

Cu 200 de meciuri în Liga 2 și 53 de goluri marcate, Marius Jianu ar fi reprezentat un transfer de senzație pe care Dunărea Călărași ar fi putut să-l facă în această iarnă. Din păcate, atacantul căruia Unirea Slobozia nu i-a mai prelungit contractul nu va ajunge la formația antrenată de către Ion Răuță.

Jucătorul a fost așteptat joi la Călărași de către președintele Costică Ștefan în urma unei discuții pe care oficialul călărășean a purtat cu Ilie Lemnaru, delegatul celor de la Unirea Slobozia. Numai că Jianu n-a știut nimic despre o asemenea întâlnire și nu și-a mai făcut apariția în orașul de pe Borcea.

Atacantul explică totul: „Nu mi-a zis nimeni de la Slobozia că trebuie să mă duc la Călărași. Nici cei de la Dunărea nu m-au sunat ca să-mi spună să vin. Am vorbit cu președintele de acolo joi seară, de pe telefonul lui Valeriu Petrescu, de la Modelu. Erau împreună. Mi s-a spus să vin la Călărași, să mă antrenez cu echipa, să joc un meci amical și abia apoi să stăm de vorbă. Am discutat doar un minut cu Dunărea, dar nu am putut accepta așa ceva. Până acum am jucat numai în Liga 2, la echipe care au promovat sau care s-au bătut la promovare, iar cei de la Călărași mi-au cerut să vin și să dau probe la o echipa din Liga 3″.

Sursa: Sport Călărășean

Pe aceeași temă