Ivanovici lasă Farul pentru FC Botoșani: „Mă bucur că voi juca în Liga 1”

Ivanovici lasă Farul pentru FC Botoșani:**

Mijlocașul Petre Ivanovici a declarat, luni, că se bucură că va semna cu formația FC Botoșani un contract pentru o perioadă de doi ani, având astfel posibilitatea să evolueze în Liga I, transmite corespondentul Mediafax.

„Mă bucur că voi juca în Liga I pentru FC Botoșani. Mi-am dorit de mult să joc în prima ligă și cred că aceasta este o șansă bună pentru mine. Vreau să mă impun cât mai repede și sper să fac față la această echipă. E prima mea experiență la Liga 1 pentru că până acum am jucat doar în liga secundă atât în țară, cât și în Ungaria. Știu că FC Botoșani este o echipă bună, singura care a rămas dintre cele care au promovat sezonul trecut. Am văzut câteva meciuri ale Botoșaniului, este o echipă muncitoare, cu un antrenor bun și sper să mă integrez cât mai repede”, a spus Ivanovici.

Petre Ivanovici are 24 de ani, evoluează pe postul de mijlocaș, și a venit la Botoșani din postura de jucător liber de contract. El a evoluat de-a lungul carierei la FC Dunakanyar Vac (Ungaria) și Farul Constanța.

Sursa: Mediafax

Pe aceeași temă