Ivănică nu a știut că este în probe la UTA. Conducerea „alb-roșilor” spune că atacantul nu s-a încadrat în politica clubului

Ivănică nu a știut că este în probe la UTA.** Conducerea „alb-roșilor

Atacul „Bătrânei Doamne” părea că va primi un mare plus de calitate odată cu venirea lui Dănuț Ivănică. Unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului argeșean din anii 2000 a semnat un contract cu arădenii în urmă cu o lună de zile, însă acesta nu a mai fost înregistrat la Federație pentru simplul fapt că jucătorul nu a confirmat așteptările.

Zilele trecute, „vârful” chiar a fost informat că-și poate găsi un alt angajament, lucru ce nu i-a căzut tocmai bine. „Am văzut că s-a scris despre mine că nu confirmasem în pregătire și amicale, dar nu știam că trebuie să fac acest lucru. Conducătorii clubului și antrenorii erau foarte mulțumiți că obținuseră semnătura mea, în condițiile care eu aveam oferte de la mai multe echipe de Liga a 2-a, unele dintre ele cu șanse mari de promovare. Nu eram un necunoscut când am venit la UTA, puteam alege o soartă și mai bună pentru mine și, totuși, am rămas la Arad. Acum, cu numai câteva zile înainte de începerea campionatului, am fost rugat să plec. Și, o să plec, dar o fac cu un gust amar”, spune fostul golgheter al lui FC Argeș.

Într-adevăr, fotbalistul de 25 de ani s-a mișcat destul de greu în amicalele „textiliștilor”, pierzând statutul de titular cert cu care sosise la Arad. Apoi, conducerea „textiliștilor” susține că și din punct de vedere uman a procedat corect cu fostul piteștean. „Dănuț Ivănică este un fotbalist valoros, cu experiență, care – însă – am realizat că nu intră în politica clubului. UTA nu-și permite să transfere fotbaliști de nivelul său care riscă să nu prindă primul unsprezece, iar Ousmane, Dragoș și Rus i-au luat fața acestuia. În plus, toți trei sunt mai tineri decât Ivănică, aspect important pentru ceea ce ne dorim noi să realizăm prin acest nou proiect. Și, până la urmă, Dănuț Ivanică nu a stat degeaba la Arad. A beneficiat de o primă de instalare și de condiții de pregătire ca și toți ceilalți componenți ai lotului. În plus de asta, ne-am oferit să-l ajutăm să-și găsească o altă echipă, deși suntem convinși că va reuși pe cont propriu. În fine, se mai poate transfera oriunde în România până pe 8 septembrie, mai are destul timp să-și găsească un nou angajament. Nu cred că i-am compromis deloc sezonul”, consideră Alexandru Meszar, sufletul proiectului noii UTA.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă