Ivănică a semnat cu UTA: „Transferul său reprezintă o mare realizare pentru clubul nostru”

Ivănică a semnat cu UTA:**

Conducerea alb-roșiilor a anunțat astăzi primul transfer important al verii: atacantul Dănuț Ivănică a semnat cu UTA pentru următoarele trei sezoane.

„Negocierile au durat mai mult, ținând cont că vorbim de un jucător care vine la Liga a III-a de la un nivel superior. Dar Ivănică s-a arătat încântat de proiectul nostru și a devenit jucătorul UTA-ei. Transferul său reprezintă o mare realizare pentru clubul nostru”, a punctat Codru Grădinariu, team-managerul UTA-ei.

Dănuț Ivănică e născut pe 1 septembrie 1989 și a debutat la seniorii echipei din localitatea natală, Rova Roșiori, în 2005. Trupa sa juca pe atunci în Divizia C, iar el era remarcat de marele Nicolae Dobrin, care l-a adus la școala sa de fotbal din Trivale. A „absolvit-o”, apoi a făcut saltul la prima echipă a lui FC Argeș, în vara lui 2007, anul în care Dobrin s-a stins. Ivănică a fost ultimul jucător ridicat de legendarul fotbalist al României. Pe lângă gruparea din Trivale, atacantul care măsoară 1,87 m a mai activat la FC Olt, de care s-a despărțit în luna mai.

Vârful ar putea debuta mâine în alb-roșu: de la ora 17,30, pe arena din cartierul Sînnicolau Mic, UTA joacă în Cupa României cu Muncitorul Reșița.

Nagy își numără jucătorii pentru meciul de Cupă

Reunită de șase zile, UTA e chemată să strângă rândurile pentru primul meci oficial al stagiunii ce va avea loc miercuri seara, pe terenul din Sânnicolau Mic. Muncitorul Reșița este adversarul arădenilor în primul tur al Cupei României, iar Roland Nagy nu este tocmai liniștit înainte de acest meci. „M-am interesat și am înțeles că vom întâlni o echipă destul de tânără, dornică de afirmare, cu o talie bună, care are deja experiența Ligii a 3-a. Sigur, vor fi cel puțin la nivelul Gloriei sau celor de la Pecica, așa că va trebui să-i tratăm cât se poate de serios”, a punctat antrenorul „textiliștilor”.

Dincolo de asta, staff-ul tehnic al „Bătrânei Doamne” are unele probleme de efectiv și asta pentru că s-a renunțat la niște jucători, în special în atac și, deocamdată, aceste locuri nu au fost completate până la această oră. Cum nici Rus nu a semnat încă noul contract de joc, Leucuța și Bulza au rămas singurele „vârfuri” de meserie, în timp ce situațiile lui Anagor și Steop nu au fost rezolvate încă. Dar și restul compartimentelor suferă puțin, căci nici Mitrea, Nădăban sau Avrămuțiu nu și-au legat încă oficial destinul de „alb-roșii”, dar și pentru că Varga și Hlistei se confruntă cu probleme medicale.

Totuși, ultimul ar putea strânge din dinți, fiind una dintre „piesele” de bază ale arădenilor. În fine, la fundașul dreapta Condrea se pare că se va renunța.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă