Ionuț Șerban a semnat, până la urmă, cu CSU Craiova!

Ionuț Șerban a semnat, până la urmă, cu CSU Craiova!

Oficialii CS Universitatea Craiova au dat dovadă de multă putere de convingere și de insistență în ceea ce-l privește pe Ionuț Șerban, reușind să obțină semnătura tânărului mijlocaș în cele din urmă.

Jucătorul craiovean, deținut în coproprietate de Școala de Fotbal „Gică Popescu” și Academia „Gheorghe Hagi”, s-a pregătit sub comanda lui Ovidiu Stângă în primul stagiu din Antalya, dar trecerea sa la CSU a picat din cauza unor neînțelegeri privind perioada contractuală. Șerban voia să vină împrumut pentru șase luni, apoi să se întoarcă la Viitorul Constanța, în timp ce gruparea din Bănie îl dorea definitiv, cu un contract pe trei ani.

Ionuț Șerban a plecat într-un stagiu în Antalya cu FC Clinceni, batând palma cu divizionara secundă să evolueze pentru șase luni în seria I, însă nu a apucat să semneze contractul spre norocul grupării din Bănie. Oltenii au intrat din nou pe „fir” și au reușit să-l convingă atât pe jucător, cât și pe proprietarii acestuia, că e mai bine să semneze cu CSU, fapt care s-a și întâmplat, Șerban venind definitiv la liderul Ligii a II-a, seria 2, el ajungând aseară în cantonamentul alb-albaștrilor de la Belek.

Ionuț Șerban este născut în 1992 și este evaluat de transfermarkt.com la 150.000 de euro.

Sursa: Gazeta de Sud

Pe aceeași temă