Ionuț Șerban a revenit sub comanda lui Stângă!

Oficialii echipei CS Universitatea Craiova au anunțat prin intermediul site-ului oficial că situația contractuală a jucătorului Ionuț Șerban a fost rezolvată, drept urmare, începând de ieri, acesta a revenit sub comanda lui Ovidiu Stângă.

Ionuț Șerban a participat la antrenamentul de ieri după-amiază al Universității Craiova după ce au fost finalizate negocierile cu Viitorul Constanța și Școala de Fotbal Gică Popescu în privința mijlocașului.

Antrenamente diversificate pentru alb-albaștri

În altă ordine de idei, în această dimineață, jucătorii Universității au efectuat un circuit de alergări cu finalizare.

csuc.ro anunță că ședințele de pregătire din cantonamentul de la Belek diferă de la o zi la alta. Dacă ieri au fost la mare căutare TRX-urile, apoi s-a jucat tenis cu piciorul în formații de trei, la antrenamentul de astăzi jucătorii Craiovei au alergat pe tot terenul, într-un circuit care a îmbinat exercițiile fizice cu cele cu mingea. Fiecare tură de teren încheindu-se cu finalizări la două porți.

Pe terenul D de la Kaya Riu s-au antrenat separat de restul grupului Adi Ionescu și Enache Cîju, care nu sunt în acest moment apți sută la sută din punct de vedere medical. Un alt grup de jucători s-a pregătit în sala de forță a Complexului de la Kaya Riu.

Foto și video: CS Universitatea Craiova

Pe aceeași temă