Ionuț Popescu, legitimat la CSM

26 Aug. 2011, 16:22 Bursa transferurilor
Ionuț Popescu,** legitimat la CSM

CSM Rm. Vâlcea l-a legitimat azi pe fundașul central Ionuț Popescu(21 ani), care a semnat un contract pe doi ani cu clubul din Zăvoi. Acesta a evoluat și în sezonul trecut la CSM, fiind împrumutat de la U Craiova. Astfel, fundașul ar putea evolua mâne, în meciul cu Gaz Metan Severin.

„Ionuț Popescu este un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult, mă bucur că s-a reușit legitimarea lui. El a avut un program separat în această săptămână, pentru a fi pregătit fizic. Nu avem dubluri pe posturi, cu asta am spus destul de multe, cei care sunt în primul unsperezece, sunt jucătorii de bază. Sper să mai aducem câțiva jucători săptămâna viitoare, suntem în discuții cu încă câțiva fotbaliști”, a spus managerul echipei vâlcene, Laurențiu Tudor. Vâlcenii vor să-i mai legitimeze săptămâna următoare pe C:Stoica, Negruț și Zaharia.

Altfel, CSM dispută sâmbătă, de la ora 10.00, contra Gaz Metan Severin, primul joc oficial în Zăvoi din acest sezon, intrarea suporterilor fiind liberă. „Va fi un meci greu, dar vrem să câștigăm cele trei puncte. Nu știu dacă Gaz Metan CFR este o candidată la promovare ținând cont de jocul lor din prima etapă, dar poate vor evolua mult mai bine cu timpul. Trebuie să avem puțină răbdare, toată lumea vrea repede rezultate, e firesc să își dorească asta, dar se mai întâmplă și mici sincope, așa cum a fost la Alba Iulia și în cupă. Avem jucători tineri, care se vor descătușa poate peste o etapă, două, trei, trebuie să avem răbdare cu ei și să știm cum să le vorbim și să-i folosim. Ne putem gândi la orice în acest sezon, și la retrogradare, dar și la promovare. Echipele care au declarat că vor promovarea, au avut probleme în prima etapă”, a mai afirmat „Doctorul”.

articol scris de Adi Georgescu

26 Aug. 2011, 16:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă