Ionescu, pe făraș!

10 Mar. 2012, 17:53 Bursa transferurilor
Ionescu,** pe făraș!

După ce fundașul Mirel Soare a semnat acum câteva zile un con­tract pe 5 ani cu FC Argeș, o­fi­cialii grupării alb-violete vor să renunțe la unii jucători. Adminis­tra­torul delegat al grupării din Tri­va­le spune că unul dintre cei vi­zați este Octavian Ionescu, care este împrumutat de la Girom Al­bo­ta.

„Mirel Soare are un fizic ce îl recomandă pentru postul de fun­daș central. Cu acest transfer a­vem lotul complet. Sunt șanse foar­te mari să ne mai despărțim de Octavian Ionescu, care este îm­pru­mutat de la Albota”, a spus ofi­cialul piteștenilor după semna­rea contractului cu Soare.

Se refac accidentații

Antrenorul Viorel Dumitrescu va putea conta pentru primul meci din retur pe mai mulți jucători de bază care în ultimul timp au avut probleme medicale. De luni la an­tre­namente vor fi prezenți ata­can­tul Dănuț Ivănică, acesta având o ruptură musculară, și portarul Fla­vius Croitoru, care s-a accidentat la lotul național de tineret. Sin­gu­rul care va mai tre­bui să stea câteva săptămâni pe tu­șă este ata­can­tul Marius Ion, care nu este re­făcut complet du­pă o acciden­ta­re la genunchi.

Manole, absent cu FC Maramureș

Mijlocașul Leonard Manole va rata meciul din prima etapă a re­tu­­rului cu FC Maramureș. Fotba­lis­tul piteștean va pleca în aceste zile în Italia cu lotul național Under 19, pentru un stagiu de pregătire. Manole va reveni în țară pe 17 martie, exact în ziua când FC Ar­geș va juca cu FC Maramureș. An­trenorul Viorel Dumitrescu speră ca selecțio­nerul Ovidiu Stângă să îi dea dru­mul cu o zi mai de­vre­me, spre a putea conta pe el în prima etapă a returului.

Sursa: Curierul Zilei

10 Mar. 2012, 17:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă