Întoarcerea fiului rătăcitor! Coca a revenit la Timișoara după 7 ani prin Argeș

31 Jul. 2012, 16:30 Bursa transferurilor
Întoarcerea fiului rătăcitor!** Coca a revenit la Timișoara după 7 ani prin Argeș

Numele lui Valentin Coca nu spune foarte multe pentru iubitorii fotbalului din Timișoara. Asta pentru că portarul, acum în vârstă de 24 de ani și-a găsit loc de muncă încă de tânăr la FC Argeș și nu la echipele timișene. Portarul a jucat la Timișoara doar la Calor în liga a IV-a și a III-a din Timiș fiind ochit de scouterii lui FC Argeș Pitești, acolo unde a petrecut nu mai puțin de 6 sezoane (2005-2011). În 2011 a plecat de la Pitești și a mers la vecina Mioveni, pentru ca în această vară să se întoarcă la Timișoara pentru a-și arăta valoarea în fața publicului timișorean.

Noul proiect realizat de autorități, ACS Poli Timișoara l-a convins pe Coca să revină acasă și să spere că va fi titularul postului de portar în sezonul viitor.

„Îmi place proiectul propus de primărie, e de viitor. În plus, eu sunt din Timișoara și-mi pare un pic rău că până acum nu am jucat pentru Poli. A venit însă și vremea mea. Sunt condiții foarte bune, sunt terenuri, momentan totul e bine”, a explicat Coca.

Goalkeaper-ul vrea să pună umărul la promovarea în Liga 1, mai ales că a avut onoarea de a juca în primul eșalon cu FC Argeș și CS Mioveni, iar acum mai vrea să-și treacă evoluții și pentru Poli.

„Cu multă muncă și seriozitate, de ce să nu promovăm? Suntem o echipă tânără, entuziasmă, vrem să arătăm lumii de ce suntem în stare”, mai spune jucătorul venit în probe la Poli.

Rover Cârstea l-a convins să vină la Timișoara

Venirea la Timișoara a lui Coca a fost influențată de fostul jucător de la Poli, Rover Cârstea, fotbalist care în returul sezonului trecut a jucat la Poli, dar care a fost la FC Argeș coleg și cu portarul timișorean.

„Am vorbit cu Rover și mi-a spus că e o atmosferă foarte frumoasă”, recunoaște Coca, cel care spune că nu se teme de concurența cu Paul Iordanche și Amarinei: „Concurența e benefică, doar așa crești în valoare. Până acum au fost numai meciuri de pregătire, dar doar antrenorul decide cine joacă. În această perioadă e normal să se rotească jucători, să se schimbe echipa”.

Sursa: tmpress.ro

31 Jul. 2012, 16:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă