Internaționalul de tineret al lui „U” Cluj, deținut în co-proprietate cu Steaua, dat afară de Teja. Ce l-a supărat pe tehnician

Internaționalul de tineret al lui
  • „Decarul” Universității Cluj, Andreas Calcan (21), și portarul titular din tur, Roland Niczuly (20 ani), au fost trimiși să se pregătească alături de juniori.
  • Tehnicianul Mihai Teja le-a comunicat celor doi că este nemulțumit de atitudinea lor.
  • Calcan este cel mai valoros jucător al Universității, Steaua cumpărând 30 la sută din valoarea sa încă de anul trecut.


Ajunsă în play-out în Seria a II-a a Ligii 2, cu zece zile rămase până la procesul care poate decide falimentul și cu jucătorii și angajații neplătiți, Universitatea Cluj a renunțat și la unul dintre singurii jucători „cu cotă”. Andreas Calcan, jucătorul cu patru selecții în naționala de tineret, în actuala campanie, a fost scos din lotul primei echipe de Mihai Teja. Mijlocaul este evaluat la 350.000 de euro, conform transfermarkt.de și, alături de Octavian Ursu, a fost singurul care a avut oferte în iarnă. Calcan a fost remarcat și de Steaua, care a achiziționat 30 la sută din drepturile sale federative, încă de anul trecut.

Mijlocașul a fost surprins să afle, după amicalul pierdut cu Viitorul Domnești (0-1), de sâmbătă, că nu mai intră în vederile tehnicianului. Calcan a fost schimbat în minutul 30 al acelui joc, iar Teja se pare că s-a supărat pentru că acesta a plecat direct acasă.

Alături de Calcan, a mai fost scos din lot și Roland Niczuly, portarul titular din prima parte a campionatului. Ca și în cazul lui Calcan, Teja a fost nemulțumit de atitudinea acestuia.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Pe aceeași temă