Întăririle UTA-ei ar putea veni din Bulgaria

Întăririle UTA-ei** ar putea veni din Bulgaria

După mini-coloniile de italieni, sârbi sau columbieni, echipa fanion a Aradului ar putea trece la…bulgari. Valorificându-și relațiile făcute de pe vremea în care a îmbrăcat tricourile echipelor Litex Loveci și ȚSKA Sofia, dar avându-l și pe antrenorul de portari, Ivaylo Petrov, în miezul problemelei, Eugen Trică susține că a obținut acordul verbal a câtorva fotbaliști de peste Dunăre.

„M-am înțeles verbal cu 4-5 jucători bulgari cu experiență, care au trecut și pe la națională. Ar veni pentru mine și pentru UTA la Arad, nu e vorba neapărat despre bani. Mai am în vizor și doi români, mai trebuie să vedem ce facem cu Feussi și Diarra, plus că aș vrea să mai promovez cel puțin doi-trei juniori de la Gaica”, ne-a mărturisit tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

Pe de altă parte, Trică a confirmat despărțirea de Oltean, Dumitru, Stan, Surugiu, Stan și Tecsi, însă ia în calcul și alte plecări. „Orice fotbalist pentru care UTA ia bani, o sumă bună pentru club, poate fi transferat în această iarnă. Altfel, în afara fotbaliștilor care dorim să renunțăm, nu va pleca nimeni. Chiar le transmit conducărilor altor cluburi să nu ne contacteze fotbaliștii aflați sub contract. Gratis, nu pleacă nimeni”, a adăugat Trică.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă