Intăriri din Italia! „Suntem pe urmele a 10-12 jucători și toți au un nume în fotbal”

08 Sep. 2011, 16:47 Bursa transferurilor
Intăriri din Italia!** „Suntem pe urmele a 10-12 jucători și toți au un nume în fotbal

Principala concluziei a întâlnirii dintre președintele Giovanni Catanzariti și antrenorii Roland Nagy și Dan Stupar a fost că echipa are nevoie de întăriri. Pe de-o parte, este clar că „UTA-ei îi lipsește cel puțin un atacant de valoare, însă s-ar putea să sosească jucători și la mijlocul terenului.

„Creând concurență pe posturi, îi vom trezi la realitate și pe cei care se cred titulari indiscutabili și nu mai dau același randament ca în sezonul trecut”, a explicat șeful „Bătrânei Doamne”.

Acesta va pleca în weekend în Italia, unde va negocia direct cu câțiva jucători și cluburile de care aparțin aceștia. „Suntem pe urmele a 10-12 jucători și toți au un nume în fotbal. În acest punct al sezonului e târziu să mai facem experimente, să testăm fotbaliști, trebuie să fim siguri că cei care vor veni ne vor ajuta 100%. Dacă cu cluburile de care aparțin jucătorii doriți de noi tratativele nu sunt complicate, când îi spui unui fotbalist cu o anumită cotă că trebuie să vină în liga a 2-a în România trebuie să te aștepți și la refuzuri. M-aș bucura ca măcar două-trei dintre țintele noastre să accepte să joace la UTA”, a admis Giovanni Catanzariti.

În cele din urmă, echipa fanion a Aradului ar putea accepta și jucători sub formă de împrumut, cu condiția ca salariile acestora să fie suportate în mare măsură de cluburile de care aparțin. Însă, președintele Catanzariti mai spune că de preferat ar fi să apară jucători peste media Ligii a 2-a, liberi de contract, nu foarte pretențioși când vine vorba de retribuție, pe care să te poți baza măcar doi-trei ani de acum înainte.

Sursa: Sport Arad

Foto: Sergiu DANIEL

08 Sep. 2011, 16:47 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă