Înlocuitor pentru Ioniță: Dică e la un pas de Giulești

Înlocuitor pentru Ioniță:** Dică e la un pas de Giulești

Rapid este aproape să realizeze primul transfer din 2014, giuleștenii fiind în discuții avansate cu Emil Dică (31 de ani). Mijlocașul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț a avut marți o discuție cu conducerea moldovenilor și a comunicat faptul că vrea să-și rezilieze contractul.

Fotbalistul este nemulțumit că antrenorul moldovenilor, Costel Ilie, nu-i oferă posibilitatea să joace și preferă să renunțe la bani pentru a-și găsi o echipă la care sa evolueze meci de meci. Și cum Viorel Moldovan are nevoie urgentă de un mijlocaș care să-l înlocuiască pe Alexandru Ioniță II, plecat la Astra Giurgiu, Emil Dică pare a fi omul potrivit pentru acest post, în special pentru că este familiarizat cu atmosfera din Giulești, aceasta urmând a fi a treia sa experiență sub Podul Grant.

Cezar Lungu între Rapid și FC Clinceni

Rapidiștii caută un portar cu experiență care să-i creeze concurență lui Virgil Drăghia. Astfel, una dintre țintele giuleștenilor este Cezar Lungu (25 de ani), fost portar la Steaua sau Sportul Studențesc, care în acest moment se află sub contract cu Astra Giurgiu.

Conform înțelegerii dintre Adrian Zamfir și Ioan Niculae, în cazul transferului lui Alexandru Ioniță II, giurgiuvenii s-au oferit să le împrumute celor de la Rapid doi jucători, iar unul dintre ei este Cezar Lungu. Portarul de 25 de ani pare însă în acest moment mai aproape de FC Clinceni, grupare alături de care s-a pregătit în utimele săptămâni.

84 de meciuri a jucat Emil Dică în tricoul Rapidului, reușind să marcheze patru goluri

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă