Ineul, pe cale să-i „încorporeze” pe Bak și Kocsis

Autor: Mihai Andries Publicat: 25 Jan. 2014, 14:29 Actualizat: 25 Jan. 2014, 14:30 Bursa transferurilor
Ineul, pe cale  să-i „încorporeze” pe Bak și Kocsis

Chiar dacă nu are un buget pe măsura Sebișului sau Pîncotei, CS Ineu încearcă să țină pasul la nivel de lot. După Necșulescu și Tomuța, zărăndanii sunt aproape de a-i legitima și pe portarul Bak (foto) și mijlocașul de bandă dreapta, Kocsis. Ambii au făcut parte din „legiunea” arădeană de la Atletico Bekescaba, care s-ar părea că se risipește în acest început de an pe la grupările arădene din ligile trei și patru.

„Avem acordul de principiu al lui Roland Szabo pentru cei doi fotbaliști. Dacă vom bate defintiv palma, Bak și Kocsis vor veni cu noi la Moneasa începând de luni”, ne-a mărturisit Adrian Abrudean.

Antrenorul „alb-albaștrilor” cam știe ce jucători va duce în cantonament, dar încă nu este sută la sută sigur că va începe returul în această formulă.

„Vom merge 25 la Moneasa, 22 de fotbaliști și trei membri ai staffului. Eu, secundul Flavius Sabău și maseurul Silviu Herman. Dintre juniori, vom conta pe Hrezdac, Griga și Tomuța. Din păcate, pe Șulumberchean îl vom lăsa acasă, fiindcă încă este la faza de recuperare după accidentarea la genunchi și va face doar alergări ușoare”, ne-a dezvăluit „Știli” Abrudean.

Ineuanii urcă luni de dimineață la Moneasa, pentru o primă zi plină, cu două antrenamente.

Sursa: Sport Arad

Autor: Mihai Andries Publicat: 25 Jan. 2014, 14:29 Actualizat: 25 Jan. 2014, 14:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă