Abrudean, pus pe liber de la Ineu

Mihai Andries 29 Apr. 2014, 14:30 Stiri
Abrudean,** pus pe liber de la Ineu

Obișnuita ședință a conducerii ineuane de luni i-a fost fatală lui Adrian Abrudean. Pierzând la Baia Mare, antrenorul a bifat al cincilea rezultat negativ consecutiv la cârma zărăndanilor și a ieșit defintiv din cursa pentru podium. Prin urmare, „oficialii” de pe Crișul Alb au decis să întrerupă încă de pe acum colaborarea cu „Știli”, colaborare care oricum expira în vară.

Abrudean nu prea înțelege decizia șefilor săi și spune că nu este nimic bătut în cuie. „Am aflat și eu că sunt pe făraș și nu prea înțeleg de ce. Am îndeplinit obiectivul clubului, calificarea în play-off, ceea ce cred că este cel mai important. Și așa mai aveam o lună și jumătate de contract, credeam că îmi voi duce la bun sfârșit mandatul și apoi nu mă supăram că se renunță la mine. Oricum, nu e stabilit nimic. Voi avea o întâlnire cu Roland Szabo, vom vedea dacă ne înțelegem asupra clauzelor mele contractuale”, ne-a declarat în această dimineață tehnicianul, aflat la un curs de specializare la Timișoara alături de alți mulți antrenori arădeni.

Din informațiile noastre, „Știli” are o clauză de demitere importantă la acest nivel, însă, dacă părțile bat palma, CS Ineu va încăpea pe mâna altui „principal”. Numele vehiculate sunt cele ale lui Leontin Pința, Marius Ciubăncan și Mihai Petcuț.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 29 Apr. 2014, 14:30 Stiri
Pe aceeași temă