„Încercăm să facem trei transferuri în perioada următoare”

12 Jul. 2012, 10:30 Bursa transferurilor
„Încercăm să facem trei transferuri** în perioada următoare

Trialul organizat luni seara de către FC Argeș nu a adus foarte multe soluții pentru antrenorul Viorel Dumitrescu cu privire la completarea lotului pentru noul sezon, dar cu toate acestea tehnicianul argeșenilor anunță că vor urma transferuri la echipa sa. „A fost un trial care nu ne-a oferit soluții foarte multe. Cu toate acestea o să mai căutăm și noi soluții pentru a pune lucrurile la punct cu vederea la alcătuirea lotului. Ne aflăm și noi în negocieri cu doi-trei jucători și o să vedem dacă vom ajunge la un consens. Oricum, atunci când lucrurile vor fi clare vă vom anunța. Avem nevoie de ceva jucători să îi aducem la echipă pentru că am simțit pe propria piele în returul sezonului trecut că noi avem nevoie de întăriri la echipă”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Primul test pentru alb-violeți

Jucătorii echipei FC Argeș pot susține un meci amical sâmbătă dimineața, fiind o nouă posibilitate ca tehnicianul alb-violeților să urmărească la lucru mai mulți jucători. „O să încercăm să parafăm susținerea unui meci amical sâmbătă dimineața. Să vedem ce variante vom avea, dar probabil că vom juca împotriva unei echipe din Liga a IV-a, dar nu este nimic stabilit. Nu contează foarte mult adversarul pentru că vreau să testăm anumite legături de joc și să fim cu totul puși la punct. Vreau să urmăresc la lucru și anumiți jucători și tocmai de aceea ne gândim să jucăm un meci amical. Să sperăm că vom reuși să facem acest lucru și după un prim meci vom mai trage și noi câteva concluzii”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

„O să mai apară anumite modificări până la debutul campionatului”

În momentul de față seria din Liga a II-a a celor de la FC Argeș este una extrem de complicată din punct de vedere al alcătuirii. Antrenorul piteștenilor, Viorel Dumitrescu, urmărește și el cu atenție aceste schimbări în seria Vest și spune că până la debutul sezonului pot să mai apară anumite modificări. „Urmăresc și eu cu atenție schimbările ce se produc la nivelul seriei noastre, dar sunt convins că nu este nimic definitiv. Până în momentul în care va începe campionatul, mai vor fi echipe ce vor avea probleme din acest punct de vedere. Din fericire pentru noi, lucrurile stau mult mai bine la FC Argeș și patronul nostru reușește să ne asigure absolut tot ceea ce ne-a promis. În momentul în care se vor stabili cele două serii și vom cunoaște și programul jocurilor o să știm mai bine ce se va întâmpla și în seria noastră”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Sursa: Ziarul Top

12 Jul. 2012, 10:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă