Încă un transfer de marcă pentru „U” Cluj, în Liga 3. „Șepcile Roșii” au adus un fost internațional. Echipa plină de vedete a lui Sabău

Nou-promovata în Liga 3 Universitatea Cluj este una dintre cele mai puternice echipe din această competiție, nu doar din seria din care face parte. Și poate chiar are un lot mult mai bun decât multe formații din eșalonul secund. Clubul unde președinte este Ioan Ovidiu Sabău a reușit astăzi o nouă achiziție de marcă. Fostul internațional George Florescu a semnat cu clujenii.

Florescu revine astfel în fotbalul românesc după doi ani. Ultima dată la Astra, mijlocașul în vârstă de 33 de ani a semnat cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare: „U” Cluj, în noua lui formulă. Gruparea ardeleană din Liga 3 a făcut anunțul prin intermediul contului oficial de Facebook al echipei. Produs al Centrului de Copii și Juniori al Universității Cluj, Florescu a evoluat ultima dată în Cipru, la Omonia Nicosia. În cariera sa a strând 11 selecții la echipa națională a României și a marcat un gol.

Florescu nu este prima ‘repatriere’ de marcă efectuată de ‘Șepcile Roșii’, săptămâna trecută aceștia readucându-l în lot și pe Andrei Cordoș, după ce s-a despărțit de Luceafărul Oradea.

La „U” Cluj mai joacă și Călin Albuț, Octavian Abrudan, Mihai Onicaș, Gabriel Giurgiu, Dorin Goga, Valentin Lemnaru, Octavian Ursu sau Răzvan Greu. Marius Popescu este antrenor, iar președinte este Ioan Ovidiu Sabău.

Universitatea Cluj se află pe locul 4 în Seria 5 după două etape. Ardelenii au remizat pe teren propriu cu CFR Cluj 2, scor 1-1, în prima etapă, și s-au impus cu 4-0 pe terenul celor de la Unirea Dej, în runda secundă. În weekendul care vine, „U” Cluj stă, deoarece joacă într-o serie incompletă și acum i-a venit rândul să nu aibă meci.

Pe aceeași temă