Încă un jucător în probe la Timișoara: sârbul Babic

21 Jan. 2012, 13:19 Bursa transferurilor

Poli a renunțat la ideea de a-i achiziționa pe juniorii Roman și Filip, de la LPS Banatul. În locul lor, a fost adus un singur fotbalist. Pentru postul de mijlocaș central, unde ar fi putut evolua Roman, va fi testat un sârb de 20 de ani. Este vorba de Sinisa Babic, de la Vojvodina Novi Sad.

Fotbalistul sârb va împlini 21 de ani în 13 februarie, iar în turul acestui campionat a fost împrumutat de Vojvodina la FK Veternik, o echipă din Novi Sad situată momentan pe locul 14 în liga a treia din țara vecină.

De azi, în cantonament la Timișoara

Alb-violeții au intrat de astăzi în cantonament, pentru o săptămână. Chiar dacă vor sta într-un hotel din Timișoara, fotbaliștii lui Vali Velcea au parte de un regim specific unui cantonament la Debrecen, acolo unde era planificat inițial să se plece. „Avem două antrenamente tari, de câte o oră și jumătate fiecare, jucătorii vor sta până sâmbăta viitoare în camere și nu au voie să fie vizitați de nimeni”, a spus Vali Velcea.

Lotul care a intrat în cantonament cuprinde 22 de jucători. Lipsesc fotbaliștii convocați la prima reprezentativă a României, respectiv naționala de tineret (Goga, Sepsi, Ilie, Dăruială și Fuchs), dar și Tameș, care și-a reziliat contractul cu Poli.

Jucătorii convocați de Velcea pentru acest cantonament sunt:
Portari: Lepmets, Kirev, Iordache
Fundași: Mera, Scutaru, Zaluschi, Rocha, Sandu
Mijlocași: Gorobsov, Poparadu, Dobricean, Babic, Chiș, Pătraș, Petcuț, Adrian Popa
Atacanți: Cârstea, Ricketts, Axente, Popovici, Essers, Boștină

articol și foto de Radu Faur

21 Jan. 2012, 13:19 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă