Încă un brazilian și un fost internațional de tineret portughez vin la ACS Poli

ACS Poli va mai înregimenta doi străini în această vară. După ce i-au transferat pe Stavric și Carlos Eduardo. Timișorenii îi au la antrenamente pe atacantul brazilian Pedro Henrique, ex-Estoril, și pe mijlocașul african cu pașaport portughez Lassana Camara, fost internațional de tineret și component al Coimbrei. Cei doi urmează să fie prezentați după ce vor avea toate actele parafate.

„Sana” Camara (foto mic) are 22 de ani și e un mijlocaș polivalent de doar 1,70 metri înălțime. El a evoluat la Academica Coimbra în urmă cu două sezoane. A mai trecut pe la echipe precum Benfica Lisabona, Servette Geneva și Real Valladolid iar la naționalele de tineret și juniori lusitane are peste 50 de selecții. Camara e născut pe teritoriu african, în Guinea-Bissau, dar va fi considerat jucător comunitar prin pașaportul portughez. A început anul 2014 în Brazilia la Botafogo (Bahia).

Al doilea jucător care se va pregăti pentru prima dată azi sub comanda lui Dan Alexa e atacantul brazilian Pedro Henrique. El are 23 de ani și măsoară 1,88 metri. Pe numele său complet Pedro Henrique de Santana Almeida acesta a mai evoluat la grupări secunde ale unor trupe celebre din țara natală: Club de Regatas Vasco da Gama B și Sport Club Internacional B. În Europa a trecut pe la portughezele Freamunde, Estoril și Covilha. Ultima dată a fost legitimat la Galicia în Brazilia.

Cei doi sunt considerați certitudini și vor fi prezentați de timișoreni imediat după ce vor semna contractele.

Golgheterul Sânnicolaului, în vizor

În jocul amical de astăzi cu Ripensia, care se va juca pe „Electrica” de la ora 18.30, Alexa va mai trimite în teren jucători noi pentru a fi testați. Printre aceștia s-ar putea număra și atacantul Unirii Sânnicolau Mare, Daniel Telecican. Produs 100% al clubului de pe Aranca, tânărul de 21 de ani s-a remarcat în acest sezon al Ligii a IV-a Timiș, reușind să înscrie de 18 ori.

La antrenamentul de ieri al echipei bănățene a revenit și Poparadu, după ce joi nu a participat din cauza unei contuzii. Timișorenii sunt în schimb tot mai aproape să se despartă de Dragu și Hasani, jucători care nu mai sunt doriți. În timp ce Szabolcs Szekely încă așteaptă concretizarea unei oferte de afară.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă