Încă un atacant la ACS Poli. Rodirlei Duarte a semnat după ce l-a impresionat pe Alexa

Autori: Cornel Biholari, Marius ANGHEL Publicat: 29 Sep. 2014, 12:39 Actualizat: 29 Sep. 2014, 12:40 Bursa transferurilor
Încă un atacant la ACS Poli.  Rodirlei Duarte a semnat după ce l-a impresionat pe Alexa

Lotul echipei ACS Poli Timișoara s-a mărit din nou. Rodirlei Duarte e ultima achiziție a alb-negrilor până în iarnă. Atacantul orginar din Insulele Capului Verde a semnat azi un contract valabil până la finele sezonului.

Rodi sau Rody, pe numele său complet Rodirlei Jose Ascensao Duarte, e un atacant scund la 1.70 metri înălțime, care a crescut și a evoluat în întreaga carieră a sa de până acum în Portugalia. În vârstă de 23 de ani, africanul a făcut junioratul la FC Porto după care a trecut pe la formațiile Gil Vicente, Pinhalnovense și Famalicao. Ultima dată a fost legitimat la Noguirense din 2.Division.

El s-a pregătit cu ACS Poli de la începutul săptămânii trecute și l-a impresionat la antrenamente pe Dan Alexa. După vizita medicală a putut semna și contractul de joc. Rodi va evolua pe Bega până la finele actualului sezon de Liga a II-a având posibilitatea să-și extindă înțelegerea cu încă doi ani dacă va confirma.

ACS Poli a suferit sâmbătă al doilea eșec în B2, 0-2 la Reșița cu Metalul, și ocupă doar poziția a 3-a în clasament.

Sursa: Sport 9
Foto: acspoli.ro

Autori: Cornel Biholari, Marius ANGHEL Publicat: 29 Sep. 2014, 12:39 Actualizat: 29 Sep. 2014, 12:40 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă