Încă trei achiziții perfectate de liderul Ligii 2! Dunărea ia jucătorii care s-au remarcat la colegele din campionat

Chiar dacă este liderul Ligii 2 și a reușit în prima parte a campionatului să ajungă la 18 meciuri consecutive fără înfrângere, deci antrenorul Dan Alexa a reușit să creeze un lot foarte competitiv, Dunărea Călărași e una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor în această iarnă. Prima clasată vrea să-și facă încă de acum un lot care să poată face față și în prima ligă. Pentru început i-a adus pe Alin Dobrosavlevici (fundaș – ex Concordia Chiajna) și Dino Spehar (atacant – ex Concordia Chiajna, împrumut de la CFR Cluj), iar de astăzi e sigură de încă trei achiziții.

Ciprian Rus (26 de ani, atacant – ex Pandurii Târgu Jiu), Paul Iacob (21 de ani, mijlocaș – ex ASA Târgu Mureș) și Alexandru Stoica (20 de ani, atacant – ex ASA Târgu Mureș) sunt noile transferuri, Dunărea ajungând în acest moment la cinci achiziții în această iarnă.

Iacob și Stoica aparțin de Viitorul și au fost direcționați de clubul lui Hagi către Dunărea, după ce în prima parte a sezonului au evoluat la ASA Târgu Mureș. Ambii au fost împrumutați până în vară, având fiecare o clauză de prelungire în cazul în care echipa călărășeană va promova.

„Am reușit în această săptămână să-i transferăm la Călărași pe Alexandru Stoica, fost component al echipei noastre în urmă cu vreo doi ani, și pe Paul Iacob. Ambii vin de la ASA Târgu Mureș, dar sunt jucătorii echipei FC Viitorul. Cei doi vor juca la noi până în vară, iar în cazul în care vom reuși promovarea va fi activată clauza de de prelungire pentru încă un sezon. Cel de-al treilea transfer îl vizează pe Ciprian Rus, un atacant percutant, de la Pandurii Târgu Jiu. Le urez mult succes și sunt convins că ne vor ajuta pentru a ne atinge obiectivul, promovarea în Liga 1″, a declarat președintele Dunării, Florin Brișan, pentru site-ul oficial al clubului.

Tot la Dunărea este așteptat în zilele următoare să semneze un contract și fundașul Gaston Mendy (32 de ani), tot de la ASA Târgu Mureș.

Altfel, Dunărea va disputa săptămâna viitoare, joi, de la ora 11:00, primul meci amical din 2018. Liderul Ligii 2 va juca împotriva echipei județene Mostiștea Ulmu, locul 4 în Liga a 4-a Călărași. În perioada 24 ianuarie – 5 februarie, Dunărea se va pregăti în Turcia, în Antalya, unde va disputa și patru meciuri amicale, iar la întoarcerea în țară mai are programate teste cu CSM Oltenița (10 februarie, la Călărași) și Dacia Unirea Brăila (17 februarie, în deplasare).

Pe aceeași temă