Încă o plecare de la Dunărea Călărași. Jucătorul și-a găsit deja o nouă echipă unde să evolueze. Va fi coleg cu Patrick Petre

Dunărea Călărași mai are câteva zile libere până la reunire, însă mutările din cadrul lotului fostei prim-divizionare continuă să se producă și în acest debut de an nou. După ce la finalul lui 2019 s-a despărțit de patru jucători și a realizat un prim transfer, acum, echipa antrenată de Cristian Pustai a încheiat colaborarea și cu mijlocașul Laurențiu Manole.

Fundașii Alin Mutu și Matheus Dias Ceshin și mijlocașii Gabriel Preoteasa și Ciprian Gliga au fost primii jucători care s-au despărțit de Dunărea Călărași în această iarnă, în timp ce la capitolul achiziții este mijlocașul Adrian Zaluschi, de la Ripensia. Mai nou, gruparea din Bărăgan nu se va mai baza nici pe Laurențiu Manole. Acesta nu a fost utilizat în niciun meci în acest sezon, iar acum coboară în Liga 3, la Dacia Unirea Brăila, unde va fi antrenat de Florentin Petre.

Laurențiu Manole, după Patrick Petre la Dacia Unirea Brăila

Transferul lui Manole a fost anunțat de echipa brăileană, fostă divizionară secundă în sezonul trecut, acum aflată într-o situația proastă în Liga 3, pe penultimul loc în Seria a 2-a.

„🔖 Laurențiu Manole a semnat cu Dacia Unirea Brăila!
📌 Noul jucător al Daciei Unirea este născut pe 7 Ianuarie 1997 și evoluează ca mijlocaș dreapta/ofensiv!
Laurențiu a fost format de FC Dinamo București și a mai evoluat pentru ACS SR Brașov, Sepsi Sfântul-Gheorghe, Gaz Metan Mediaș, Energeticianul, Sportul Snagov iar în acest tur a fost legitimat la Dunărea Călărași!
Are 13 partide disputate în Liga 1 și peste 50 în Liga 2!
💪🏻 Bine ai venit, LAURENȚIU! MULT SUCCES!
🔵⚪️ DUB”
, scrie Dacia Unirea pe pagina sa de Facebook.

Un alt transfer perfectat de Dacia Unirea este Patrick Petre, ultima dată la Farul Constanța.

Format de Dinamo, mijlocașul Laurențiu Manole s-a făcut remarcat în Liga 2 la FC Brașov, fiind apoi achiziționat de Sepsi OSK, pe când era tot în eșalonul secund. Pasul în Liga 1 l-a făcut la Gaz Metan Mediaș, iar apoi a coborât din nou în Liga 2, în sezonul trecut evoluând pentru Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii) și Spotul Snagov. În prima parte a actualului sezon a făcut parte din locul Dunării Călărași, fără să joace însă, pentru ca acum să ajungă în Liga 3, la Dacia Unirea Brăila.

„Patrick Petre și Laurențiu Manole sunt noile achiziții. Manole este un copil pe care mi-am dorit foarte mult să-l aduc la Dacia Unirea, poate juca pe orice post în linia mediană. Suntem în discuții cu mai mulți jucători din țară, dar și din Brăila, fotbaliști care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, menținerea în Liga a 3-a”, a explicat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, antrenorul Daciei Unirea, Florentin Petre, aducerea lui Petre și Manole.

Dacia Unirea Brăila iernează pe loc retrogradabil la finalul turului Ligii 3, pe locul 15, penultimul, al Seriei a 2-a. Prima clasată deasupra zonei roșii, CS Medgidia, are 12 puncte.

Altfel, Dunărea Călărași, echipa de unde a plecat Manole, se reunește pe 15 ianuarie, prima parte a pregătirii de iarnă o va face pe plan local, iar în perioada 25 ianuarie – 7 februarie va merge într-un stagiu în Turcia, în Antalya.

Pe aceeași temă