Echipa lui Mititelu, la vizita medicală în frunte cu Mititelu junior

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 14:57 Pregătiri, amicale

Jucătorii lui Adrian Mititelu s-au prezentat astăzi la Policlinica pentru Sportivi din Bănie, fiind testați de medici înaintea începerii pregătirilor. Printre cei prezenți a fost și fiul lui Adrian Mititelu, Adrian Gigi, în vârstă de 16 ani, care evoluează ca atacant.

Lotul a fost format din: Dumitru Hotoboc, Andrei Preda (portari) Milan Mitic, Bogdan Ciocârlă, Daniel Bălașa, Eugen Rioșanu, Lucian Avram, Marius Stănia, Sorin Bușu, Cornel Frăsineanu (fundași); Dorel Stoica, Robert Săceanu, Ionuț Mârzeanu, Nelu Nicolae, Petre Goge (mijlocași), Robert Căle, Cătălin Crăciun, Ovidiu Stoianof, Claudiu Bălan, Adrian Mititelu junior (atacanți). Ultimele achiziții ale lui Mititelu senior, Acka Stephane și Rafael Corace, vor fi testați mâine de medici.

Reunirea lotului se va face de la ora 21, la un restaurant din Bănie, iar mâine, de la ora 18, Mititelu vrea ca echipa sa să se antreneze în complexul „Ion Oblemenco”. Va urma un cantonament montan în țară, până pe 3 august, apoi unul în Austria, 6 și 23 august.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 14:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă