Înainte Modelu își întărește lotul cu doi jucători de la Unirea Slobozia

Ultima campioană a județului Călărași, acum în Liga 3, Înainte Modelu se întărește pentru retur cu jucători de la Unirea Slobozia. Retrasă din campionat în această săptămână, trupa lui Adrian Mihalcea le-a dat liber fotbaliștilor pe care îi avea în lot, astfel că mulți dintre aceștia își caută în aceste zile alte angajamente.

Unul dintre jucătorii pe care conducătorii echipei din Seria a II-a a Ligii 3 l-au convins să semneze este Leonida Dobre. Fostul portar al Unirii și-a dat acordul pentru un contract valabil pe un an și jumătate, astfel că din retur va evolua pentru formația din localitatea sa natală. În cariera sa, Dobrea a mai jucat pentru Dunărea Călărași și Prefab Modelu.

Altfel, la antrenamentul de astăzi al grupării din Modelu se va alătura și atacantul Viorel Stanciu (foto mic). Jucătorul revenise de la Dunărea Călărași, acolo unde evoluase anul trecut, la Unirea Slobozia, însă, cum echipa s-a desființat, acesta a rămas liber de contract. Cum Valeriu Petrescu are probleme cu jucătorii Under 21 pe care îi are în lot, i s-a făcut o ofertă și lui Stanciu, care cel mai probabil o va accepta.

Sâmbătă, Înainte Modelu joacă ultimul amical din această perioadă de pregătire cu Callatis Mangalia.

Foto: sportcalarasean.ro

Pe aceeași temă