Venit, văzut, plecat! Andrei Cristea și Înainte Modelu au rupt contractul după o lună, pregătirea de vară, achiziții, amicale și eliminarea din Cupa României. Reacția clubului din Liga 3

Andrei PASCU 08 Aug. 2023, 18:06 Liga 3
Venit, văzut, plecat! Andrei Cristea și Înainte Modelu au rupt contractul după o lună, pregătirea de vară, achiziții, amicale și eliminarea din Cupa României. Reacția clubului din Liga 3

Andrei Cristea și Înainte Modelu au reziliat contractul după numai o lună de colaborare. Surprinzător, clubul din Liga 3 a anunțat faptul că înțelegerea cu fostul atacant a fost încheiată pe cale amiabilă, fără a oferi mai multe informații.

În momentul venirii la Înainte Modelu, Cristea era încântat de proiect și oferea o declarație prin care dădea impresia că poate realiza performanțe importante cu formația care se pregătește să ia startul în divizia a treia.

Andrei Cristea și Înainte Modelu au reziliat contractul

Înainte Modelu s-a reunit sub comanda lui Andrei Cristea și chiar a făcut achiziții la cerința acestuia. În mod surprinzător, contractul s-a întins pe o lună și câteva zile, deși Andrei Cristea se declara încântat de ce a găsit la echipă. Poate că pe numele antrenorului a venit o altă ofertă, tentantă, pe care nu a putut să o refuze.

Printre achizițiile făcute sub comanda lui Cristea se numără și Marian Stoenac, fost mijlocaș la U Craiova 1948 SA, Viitorul Pandurii, Poli Iași sau Daco Getica, Claudiu Negoi, fost mijlocaș la Concordia Chiajna, sau Alexandru Muscă, fost atacant la SC Oțelul, Corvinul Hunedoara sau Unirea Slobozia.

Înainte Modelu, achiziții, amicale și debut în Cupa României cu Andrei Cristea

Înainte Modelu a și disputat câteva amicale până acum: 6-1 cu Dunărea Grădiștea, 4-4 cu Gloria Băneasa, 1-2 cu Progresul Spartac, 0-2 cu SC Popești Leordeni. Între timp, tot sub comanda lui Cristea, a debutat și în Cupa României, în turul 1, dar a părăsit competiția după un eșec categoric, 1-4 cu Dunărea Călărași.

Acum, Înainte Modelu va căuta un antrenor pe care îl va prezenta în zilele următoare.

Clubul nostru a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabila a contractului cu antrenorul principal Andrei Cristea și pe această cale ii urează mult succes în carieră”, a anunțat clubul din Liga 3 în privința rezilierii cu Andrei Cristea.

Andrei Cristea era încrezător în urmă cu câteva zile

În urmă cu o săptămână, nimic nu anunța despărțirea dintre Înainte Modelu și Andrei Cristea. Antrenorul oferea un interviu în care vorbea la superlativ de oamenii din conducere, dar și despre ce planuri are cu echipa.

Le multumesc domnului primar Gheorghe Dobre si domnului presedinte Mihai Comsa ca s-au gandit la mine, va spun sincer ca stiam foarte bine ce se intampla aici la club, este o baza buna de pregatire la Modelu, sunt oameni foarte seriosi, sufletisti, care isi doresc foarte mult sa obtina rezultate, iar hotararea lor m-a facut ca in momentul respectiv sa inchid orice discutie cu alte echipe, pentru ca aveam si alte propuneri, si a doua zi m-am prezentat la Modelu, am discutat cu ei si am batut palma in cinci minute.

A fost o perioada buna de pregatire, s-a lucrat foarte bine, a fost un volum mare de munca, baietii au reactionat foarte bine in toata aceasta perioada, chiar sunt incantat de modul in care s-au pregatit

Eu am incredere ca tot ce s-a facut s-a facut foarte bine si in campionat se vor vedea rezultatele.

Suferim oarecum la nivel de omogenitate, sunt foarte multi jucatori noi, am avut foarte multi jucatori in evaluare, aproximativ 50 de jucatori, dar eu am incredere ca i-am ales pe cei mai buni.

Impreuna cu nucleul de anul trecut vom reusi sa construim un grup unit care sa ne aduca rezultate”, spunea Andrei Cristea, într-un interviu needitat pentru site-ul clubului.

Andrei Cristea pregătise ultima dată CS FC Dinamo

În vârstă de 39 de ani, Andrei Cristea pregătise ultima dată formația CS FC Dinamo (Liga 4 București), alături de care a ratat calificarea în barajul de promovare în Liga 3. Ulterior, fostul atacant a reușit să obțină un nou acord și părea că a făcut un pas în față.

Andrei Cristea a fost prezentat luni, 19 iunie, de Înainte Modelu, iar tot într-o zi de luni, 7 august, clubul din Liga 3 a anunțat încetarea comună a colaborării.

Înainte Modelu, în play-off sezonul trecut

Înainte Modelu a evoluat în play-off-ul Seriei 3 din Liga 3 stagiunea trecută, terminând pe ultimul loc, 4, cu 33 de puncte, la șase puncte de locul 3, Gloria Albeşti. În grupa pentru calificarea în barajul pentru accederea în Liga 2, Înainte Modelu a înregistrat, ce-i drept, doar o victorie și opt eșecuri.

Foto: Înainte Modelu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cu-dan-alexa-dupa-ce-fc-brasov-a-pierdut-la-tas-procesul-cu-frf-si-a-fost-retrogradata-in-liga-3-19279345

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-reactie-dupa-verdictul-tas-care-trimite-clubul-in-liga-3-19279320

https://liga2.prosport.ro/liga-3/poli-timisoara-a-ramas-fara-doi-jucatori-sanctionati-pentru-pariuri-19279317

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-daramat-in-fata-jucatorilor-de-la-fc-brasov-dupa-aflarea-verdictului-tas-clubul-are-meci-miercuri-iar-daca-nu-se-prezinta-va-fi-exclus-in-ultima-liga-a-judetului-19279255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-2023-2024-fc-brasov-out-progresul-spartac-in-19279233

Andrei PASCU 08 Aug. 2023, 18:06 Liga 3
Pe aceeași temă