Ignorat de „Bătrâna Doamnă”, Negru promite goluri la Vladimirescu

06 Jan. 2012, 08:12 Bursa transferurilor
Ignorat de „Bătrâna Doamnă

Fiind doar cu cinci luni mai mare decât căpitanul Claudiu Pascariu, Florin Negru nu a reușit să se impună la echipa care l-a crescut. UTA nu i-a oferit prea multe șanse la nivelul ligii a doua, așa că atacantul a trebuit să se plimbe prin Liga a 3-a, pe la Gloria, Ineu, Corvinul Hunedoara și acum CS Vladimirescu.

Arădeanul a fost prima achiziție a iernii pentru echipa lui Cristi Sculici, care a mai pus mână pe un fost jucător al „corviniștilor”, Paul Petrescu. „Sincer, cel care m-a convins să vin la Vladimirescu a fost Cipri Roșca. Am lucrat împreună la Hunedoara, știu că e un băiat serios și nu ar fi acceptat să activeze la un club ce nu și-ar propune lucruri frumoase. Cu Cristi Scuici nu am avut ocazia să lucrez până acum, dar am auzit lucruri bune despre el. Mă reîntâlnesc cu Georgiu, Banilievici sau Mirciov, cu care am mai jucat la juniori sau Gloria, deci nu voi avea probleme de acomodare”, spune Negru.

Fotbalistul vine să revitalizeze un compartiment cu probleme în tur pentru gruparea de la marginea Aradului. „Meseria mea este să marchez cât mai multe goluri. Nu-mi impun un barem, sper doar ca echipa să-și îndeplinească obiectivul și să scape cât mai repede de emoțiile retrogradării. Avem un program ceva mai dificil la începutul returului, dar asta nu înseamnă că nun e vom bate pentru fiecare punct. Mi-am dat seama că se dorește creearea unei echipe puternice la Vladimirescu, există un proiect bine articulate și-mi doresc să fac parte din el cât mai mult timp de acum încolo”, spune „vârful” care a semnat un contract până în vară cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon.

În fine, Florin Negru recunoaște că nu se aștepta niciun moment să fie rechemat la UTA, chiar dacă în vară se punea – la un moment dat – această problemă. „Chiar dacă eu mă simt în stare să fac față și în eșalonul al doilea, mai trebuie să confirm la nivelul ligii a treia. Cred că am făcut tot ce a ținut de mine la Corvinul, de care era clar că o să ne despărțim toți cei care am venit de la Arad și ne neapărat din motive ce au ținut de randamentul nostrum, dar intenția mea este să fiu un fotbalist cât mai important la Vladimirescu. Sunt sănătos, de abia aștept să încep treaba la noua mea echipă, căci ne așteaptă o perioadă dificilă. Într-o zi aș vrea să revin la UTA, dar sunt conștient că nu e cazul acum”, a mai spus atacantul de 24 de ani.

sursa: Sport Arad

06 Jan. 2012, 08:12 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă