Ieri la Șoimii, azi la UTA. Curtuiuș a semnat pe trei ani cu „Bătrâna Doamnă”

Fostul atacant al echipei FC Olt, Marius Curtuiuș, s-a antrenat în ultimele zile cu Șoimii Pâncota, iar președintele Pavel Piroș anunța miercuri că a ajuns la o înțelegere în privința semnării unui contract cu jucătorul. Aseară, Curtuiuș se fotografia în echipamentul de antrenament al grupării din Podgorie, însă joi dimineața totul a luat o întorsătură neașteptată. Site-ul oficial al grupării nou-promovate UTA Bătrâna Doamnă a anunțat că Marius Curtuiuș a semnat cu ei.

„Conducerea clubului UTA a ajuns astăzi la un acord cu atacantul Marius Curtuiuș, care va îmbrăca tricoul echipei noastre începând cu stagiunea 2015-2016. Înțelegerea se întinde pe durata a trei ani. Curtuiuș (născut pe 8 august 1988) e format de Gloria Bistrița, pentru care a jucat și în Liga 1. A mai evoluat la Delta Tulcea, CSM Râmnicu Vâlcea, Arieșul Turda, iar ultimul sezon l-a petrecut la FC Olt”, a scris Claudiu Drăgan, ofițer de presă al UTei.

5 goluri a înscris Marius Curtuiuș la FC Olt în ultimul sezon al Ligii 2

Utiștii se mută de luni în județul Bihor

Claudiu Drăgan mai anunță că UTA Bătrâna Doamnă „încheie prima săptămână a pregătirilor pentru noul sezon și se pregătește pentru următoarea etapă. După antrenamentul din prima zi a săptămânii viitoare, Roland Nagy și echipa sa tehnică vor conduce un prim cantonament al verii. Stagiul durează până vineri, 17 iulie, și se desfășoară în stațiunea Stâna de Vale. Am gândit această primă perioadă de pregătire centralizată atât pentru a beneficia de condiții optime, evitând tempetarurile ridicate din oraș, dar și pentru a ne omogeniza cât mai rapid efectivul. Sâmbătă, a doua zi după cantonament, programul de pregătire continuă cu un meci amical. De la ora 11:00, pe arena „Motorul”, UTA întâlnește Grosics 2011 Akademia Szeged”.

Pe aceeași temă