Iașiul vrea doi jucători de la Slobozia! Țintele lui Prunea

Iașiul vrea doi jucători de la Slobozia!** Țintele lui Prunea

După mijlocașul central Marius Macare, CSMS Iași dorește să-și întărească lotul pentru sezonul de primăvară nu doar cu unul dintre jucătorii unei adversare la intrarea în play-off, ci chiar cu doi. Așa că după mijlocașul central Marius Macare, intrat astă vară și în atenția unor cluburi din Liga I, președintele executiv Florin Prunea se gândește și la achiziționarea atacantului Liviu Mihai. Ultimul este de origine constănțean, jucând pe a doua scenă la Farul, dar și la Petrolul Ploiești, iar pe oficialii din Copou îi încântă faptul că poate „acoperi” mai toate posturile și din linia mediană, fiind un jucător experimentat.

Aceștia fac parte dintr-o listă mai lungă de transferuri a grupării din Copou pe care se mai află mijlocașul central buzoian G. Marcu, stoperul S. Filip și atacantul Tigoianu (ambii de la Săgeata Năvodari), ultimul fiind doar împrumutat la echipa de pe Litoral de către Astra Giurgiu, după ce săptămâna trecută s-a bătut palma cu fundașul dreapta Bosoi (CF Brăila) și cu portarul Caparco (ASA Târgu Mureș).

CSMS a plătit recent și salariile aferente lunii octombrie, rămânând de achitat și drepturile pe noiembrie. Mult mai greu se dau, însă, recompensele pentru victoriile obținute în toamnă, până acum fiind virate patru jumătăți, a doua parte plătindu-se doar în cazul atingerii obiectivului, alături și de primele de obiectiv pentru cei care au prevăzut în contracte așa ceva.

Sursa: Evenimentul

Pe aceeași temă