Iancu amenință că îi va distruge cariera: „Sepsi? Ori la Poli, ori se lasă de fotbal”

25 Feb. 2012, 12:14 Bursa transferurilor
Iancu amenință că îi va distruge cariera:**

Târg-mureșenii au anunțat cu surle și trâmbițe transferul fundașului Laszlo Sepsi (24 de ani) la FCM, dar bossul Timișoarei, Marian Iancu, spune că operațiunea nu e validă. LPF va da un răspuns săptămâna viitoare în acest caz.

Marian Iancu nu s-a împăcat cu ideea că l-a pierdut pe Sepsi gratis și a trecut ieri la amenințări. „Și ce dacă Sepsi a semnat cu Târgu Mureș? El poate să facă ce vrea. Ne vom judeca și vom vedea cine are dreptate. El ori se va întoarce la Poli Timișoara, ori se va lăsa de fotbal”, a anunțat ieri dimineață Marian Iancu, patronul Timișoarei.

„Luni sau marți îl legitimăm”

Ardelenii spun însă că actele sunt de partea lor. „Noi avem decizia de la TAS care spune că e liber de contract. Am vorbit și cu avocați și toți ne-au spus că nu vor fi probleme cu legitimarea lui. Am depus actele la LPF și luni sau marți vom primi un răspuns”, a replicat Anton Heleșteanu, director general al ardelenilor.

Sepsi a jucat deja într-un amical pentru Târgu Mureș și dacă va fi legitimat va juca titular vineri, în deplasare cu CFR, în prima etapă din 2012.

Articol scris de Daniel Lup și Radu Faur

25 Feb. 2012, 12:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă