Iacob: „Doar mă pregătesc cu Progresul”

04 Feb. 2009, 16:25 Bursa transferurilor
Iacob: „Doar mă pregătesc cu Progresul

După cum www.liga2.ro anunța, Victoraș Iacob, fostul atacant al Stelei, se pregătește în această perioadă cu Progresul București. Cu toate că traversează, probabil, cea mai grea perioadă din istoria clubului, „bancarii” doresc să îl înregimenteze pe „Jancker”. Însă, din păcate pentru echipa din Cotroceni, se pare că Iacob nu își dorește să revină în țară.

După un antrenament ușor alături de jucătorii Progresului, Victoraș a acceptat să discute cu noi despre prezența lui în Parcul cu Platani.

Victoraș, te pregătești cu Progresul, te gândești să și rămâi ?

După cu vezi mă antrenez cu echipa. Nu vreau să rămân în urmă cu pregătirea de iarnă, dar nu se pune problema să și rămân aici.

Momentan ești liber de contract, nu?

Da, după experiența nereușită de la Kaiserslautern, mi-am reziliat contractul cu cei de acolo. Am avut ghinion accidentându-mă după doar două meciuri și cam asta a fost.

Spui că nu vei semna cu Progresul, să înțeleg că ai alte oferte ?

Am alte oferte, dar deocamdată mai aștept puțin până să iau o decizie. Important va fi să evoluez constant.

Oferte din țară sau din străinătate?

Oferte am și din țară, dar nu cred că am să mă întorc în România. Vreau să continui să joc în străinătate. Nu neaparat tot în Germania, afară să fie. Am oferte din Franța, Italia, din liga secundă, și chiar din Asia. Dacă mă duc în Asia e bine financiar, dar acolo aș cam pierde legătura cu fotbalul mare. Încă mai am timp să mă gândesc.

Articol scris de Alex Amironoaie

 

04 Feb. 2009, 16:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă