Huțanu și Băd întăresc efectivul Șoimilor

După transferul lui Cosmin Crușoveanu, Pavel Piroș, președintele echipei Șoimii Pâncota, a anunțat ieri încă două mutări concrete. „Am finalizat tratativele cu Petrică Huțanu (foto, dreapta) și cu Flavius Băd, sunt jucătorii noștri. Urmează ca în următoarele două zile să avem întâlniri cu încă patru jucători”, a explicat boss-ul arădenilor.

Mijlocaș de bandă, Huțanu împlinește 29 de ani pe 12 august și s-a făcut remarcat pe vremea când juca la CS Vladimirescu. De acolo a trecut la Național Sebiș, apoi a jucat în liga secundă la FC Olt, cu intermezzo de un an chiar la Șoimii Pâncota, în sezonul 2012-2013.

Atacantul Flavius Băd (foto mic) are 31 de ani și e produsul Gloriei Arad. A mai jucat la Frontiera Curtici, Poli Timișoara, FC Național, Gloria Bistrița, U Cluj (toate în Liga I), UTA, ACU Arad, Național Sebiș și Crișul Chișineu Criș. Ultimul an l-a petrecut la CS Ineu.

În altă ordine de idei, conducerea grupării din Podgorie a prelungit contractele cu mai mulți fotbaliști din lotul care a reușit promovarea: Cristian Irimia, Ovidiu Pașcalău, Remus Lung, Adrian Lengyel, Adrian Rusu, Radu Dubeștean, Ovidiu Bulzan, Alin Mihai, Dumitru Mitu, „iar cei cu contracte în derulare merg mai departe”, a explicat Piroș, care va purta discuții și cu Cassian Maghici zilele următoare.

Piroș, declarat Cetățean de Onoare al orașului Pâncota

Ascensiunea Șoimilor Pâncota până în liga secundă e legată strâns de implicarea lui Pavel Piroș. Gruparea colorată în alb și negru a fost mereu în prim-planul D-ului arădean, pe care l-a și câștigat de câteva ori, însă doar după ce Piroș a preluat conducerea, acum trei ani și jumătate, a depășit granițele Aradului. Restul e istorie recentă și frumoasă, cu punct culminant reprezentat de promovarea în liga secundă.

Orașul Pâncota i-a răspuns marți președintelui prin vocea primarului Iosif Retter. „În Ședința Ordinară de Consiliu Local din 23 iunie, în unanimitate de voturi, Pavel Piroș a devenit cetățean de onoare al orașului Pâncota, pentru merite deosebite în dezvoltarea fotbalului și imaginii orașului. În scurt timp, într-un cadru festiv, îi vom înmâna și distincția oficială”, a explicat edilul pâncotan.

Doar trei cetățeni români au fost distinși cu titulatura de Cetățeni de Onoare ai Pâncotei – primarul Retter, generalul Nicolae Berechet și, de acum, Pavel Piroș!

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă