Horațiu Sătmar, ultima achiziție a Sebișului

16 Feb. 2012, 12:21 Bursa transferurilor
Horațiu Sătmar,** ultima achiziție a Sebișului

Naționalul a reușit o lovitură bună pe piața transferurilor, reușind să-l aconteze pe Horațiu Sătmar, fostul căpitan al Mureșului Deva. Puternicul mijlocaș în vârstă de 30 de ani e deja cunoștință a Aradului, după modelul lui Cătălin Bucur. Sezonul trecut, fotbalistul reușea să înscrie în poarta ambelor echipe arădene din seria a 2-a a ligii secunde, UTA și ACU, ambele goluri fiind marcate de la distanță.

Sătmar (foto, centru) s-a despărțit de deveni vara trecută, jucând ultima dată la Corona Brașov, locul 1 în C6. „Mai sunt în tratative cu încă doi jucători, pentru două posturi pe care eu le consider necesare de acoperit – unul în zona axului central defensiv și unul în atac, poate chiar un mijlocaș ofensiv. De asemenea, s-ar putea să mai aduc un junior de la naționala Under 18”, a mărturisit Lucian Tetileanu.

Antrenorul principal al Naționalului și-a văzut dejucat programul de meciuri amicale din cauza vremii. Marți, Sebișul ar fi trebuit să joace cu Poli II, iar joi era în plan o dispută cu Olimpia Satu Mare, la Salonta. Ambele meciuri au căzut din cauza timpului nefavorabil care a făcut imposibile deplasările. Tetileanu a ales, în schimb, să continue în regim de cantonament, jucătorii Sebișului pregătindu-se de două ori pe zi.

„Menținem antrenamentele cu caracter fizic. Unii jucători au minus la forță, trebuie să mai acumuleze, lucrăm la asta. Port discuții individuale cu ei vizavi de așteptările pe care le am de la fiecare în ceea ce privește sistemul de joc, ei sunt conștienți de ce ne așteaptă și nu fac rabat de la efort. Conducerea ne-a asigurat toate condițiile la motelul Onyx, grupul nostru se formează”, a afirmat tehnicianul, adăugând că nu e cazul ca Naționalul să se culce pe o ureche și dacă FRF va decide să mențină vechiul sistem competițional, cu doar trei echipe retrogradate din Liga 3.

Altfel, apărătorul Dorel Jude nu mai face parte din lotul formației conduse de Gheorghe Feieș.

Sursa: Sport Arad
Foto: Mihai ANDRIEȘ

16 Feb. 2012, 12:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă