Someșul Dej și-a numit noul director sportiv, după decesul regretatului Gheorghe Barbu. Horațiu Sătmar, alesul conducerii

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2021, 14:59 Liga 3
Someșul Dej și-a numit noul director sportiv, după decesul regretatului Gheorghe Barbu. Horațiu Sătmar, alesul conducerii

Someșul Dej și-a numit un nou director sportiv, după decesul lui Gheorghe Barbu, cel care ocupa funcția la formația din Liga 3. Tot un fost fotbalist, Horațiu Sătmar (40 de ani, foto principal), a fost ales pe această poziție, clubul făcând anunțul la finalul primei părți a stagiunii diviziei a treia.

Horațiu Sătmar, numit director sportiv la Someșul Dej 

Născut la Dej, Horațiu Sătmar a jucat, de-a lungul carierei de fotbalist, la echipe precum Unirea Dej, CS Dacia Mioveni sau Corona Brașov. A decis să continue în fenomen după retragere, iar acum a fost ales pentru postul de director sportiv la Someșul Dej.

COMUNICAT

Începând de azi, domnul Horațiu Sătmar va ocupa funcția de manager sportiv al FC Someșul Dej.
Îi dorim mult succes și la cât mai multe victorii împreună!”, a anunțat clubul din Liga 3, marți, 21 decembrie.

Gheorghe Barbu, precedentul manager sportiv al Someșului Dej, a încetat din viață la vârsta de 53 de ani, la 31 octombrie. Cauza decesului a fost un atac de cord suferit în timpul somnului. Fusese numit în funcție cu puțin mai mult de o lună până să aibă loc nefericitul eveniment, 13 septembrie.

Someșul Dej luptă pentru promovarea în Liga 2 

Someșul Dej este pe locul 3 în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu 29 de puncte după 15 meciuri, la șase puncte de liderul CA Oradea și la patru de locul secund, Minaur Baia Mare. Pe 4 se clasează Lotus Băile Felix, cu 27 de puncte, iar pe 5 SCM Zalău, cu 22 de puncte.

La reluarea Ligii a 3-a, în 2022, în martie, Someșul Dej debutează cu un meci contra echipei Progresul Şomcuta Mare, locul 8.

Am început proiectul în 2017, din Liga a 5-a, am stat doi ani în Liga a 4-a, iar apoi am promovat. Anul acesta ne-am propus play-off-ul și dacă se poate Liga 2, vom merge în Liga 2. Suntem pregătiți și pentru Liga 2 fără probleme. În acest club toți suntem egali și toți suntem setați spre performanță.

La condițiile pe care le avem, concurăm cu niște echipe cu tradiție, dar și cu cele cu bugete foarte mari”, a declarat Vicențiu Știr, finanțatorul clubului dejean, despre parcursul din prima parte a stagiunii actuale.

Foto: Someșul Dej 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2021, 14:59 Liga 3
Pe aceeași temă