Hecsko și Fara sunt istorie la Sebiș, Dobrescu e viitorul

Hecsko și Fara sunt istorie** la Sebiș, Dobrescu e viitorul

Deși activitatea echipei e „înghețată” de vacanța competițională, conducerea liderului seriei a V-a a Ligii a 3-a lucrează. E adevărat, cu frâna trasă, însă asta nu înseamnă că nu apar primele rezultate ale muncii lor. În primul rând, s-a pecetluit soarta lui Mihai Hecsko și Cristian Fara, fotbaliști care au evoluat foarte puțin în prima parte a sezonului. Fundașul central timișorean și atacantul cărășean s-au despărțit deja de Național Sebiș, iar Gheorghe Feieș anunță și alte „divorțuri”.

„Probabil, ne vom mai despărți de alți 4-5 fotbaliști, dar asta numai după ce vom reuși să aducem alții. Nu scăpăm nicio clipă din ochi obiectivul, adică promovarea, iar pentru asta vrem să aducem jucători cel puțin la nivelul titularilor noștri, dacă nu peste ei. Totodată, vrem să reînnoim contractele unor fotbaliști de bază pe care să contăm și în viitor”, ne-a mărturisit președintele de onoare al grupării de pe malul Crișului Alb.

„Oficialii” Naționalului au avut primele discuții cu posibilele achiziții, iar una dintre ele a și dat din casă. „Am vorbit cu cei de la Sebiș și mi-am dat acordul, dar mai trebuie să discutăm anumite aspecte. Mi-ar plăcea să joc la o echipă care are un obiectiv îndrăzneț și cu siguranță acolo va fi mult mai bine decât la FC Zalău. Dar deocamdată suntem la stadiul de discuții”, a dezvăluit Victor Dobrescu pentru sportulsalajean.ro. Ajuns la 24 de ani, atacantul cu selecții la naționalele Under 19 și Under 21 s-a despărțit deja de zălăuani și pare deschis la o aventură sub comanda lui Ionuț Popa și Mihai Petcuț. Dobrescu a evoluat și pentru echipa Primavera a celor de la AC Torino, fiind la un moment dat în atenția granzilor Real Madrid, Juventus și Real Madrid. Lotul sebișenilor mai numără în acest moment patru atacanți, este vorba despre: Blănaru, Mîndrușcă, Miron și Higyed.

 

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă