Hânțescu și mulți juniori, noutățile Rapidului. 25 de jucători a avut Tudoreanu la primul antrenament: „În mod cert vor mai veni întăriri”

Fotbaliștii grupării de Liga a II-a Rapid Suceava s-au reunit luni, 13 iulie, la stadionul Areni, în vederea demarării pregătirilor pentru noul sezon. Noutăți spectaculoase n-au fost la primul antrenament, în afara jucătorilor vechi făcându-și apariția sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriță și Laurențiu Andrieș o serie de jucători tineri, de perspectivă, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, cu o singură excepție, portarul Vlad Hânțescu (21 de ani), venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanța.

De la prima ședință de pregătire din intersezon au lipsit jucătorii Daniel Bălan și Claudiu Velescu, care se întorc abia marți după-amiază din vacanța de pe Litoral, și George Apostol, care va face joncțiunea cu restul lotului în cursul zilei de astăzi. Îmbucurător este că Dorin Semeghin, căpitanul echipei, a efectuat alergările alături de coechipierii săi, părând să fie recuperat complet după grava accidentare suferită în urmă cu patru luni și jumătate.

Pe cale de însănătoșire se află și Răzvan Bîgu, jucător ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi în urmă cu șase săptămâni, iar în acest moment se antrenează separat.

Iată care sunt cei 25 de jucători prezenți ieri după-amiază la reunirea Rapidului: Pascal, Hânțescu (Viitorul Constanța) și Niga (LPS Suceava) – portari; Semeghin, Ferariu, Gheorghiciuc, Sumanariu, Golofca, N. Alexandru, Vornicu, Sava, Onciu, Sfrijan, Negru, C. Bosânceanu, Nechifor, Jitariuc, Tăutian, Marțolea (toți LPS Suceava), Mihai (Dinamo Onești), Antonesei, Ilie (ambii Șomuzul Fălticeni), Airoaoei, Dănilă (ambii Vicov) și Rotariu, care a evoluat în ultimii ani în competițiile de juniori din Italia.

„În mod cert vor mai veni întăriri până la starul sezonului oficial, programat pentru data de 29 august. Suntem în discuții cu mai mulți jucători, pentru că avem nevoie să ne fortificăm atacul și apărarea. Sper să ne mișcăm cu folos pe piața transferurilor, astfel încât să abordăm ediția 2015-2016 a Ligii secunde cu un lot competitiv, care să aducă satisfacții suporterilor suceveni”, a declarat, pentru monitorulsv.ro, antrenorul principal Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Gazeta de Suceava
 

Pe aceeași temă