Gruparea din Pojorâta punctează la capitolul imagine cu un brazilian

Gruparea din Pojorâta** punctează la capitolul imagine cu un brazilian

Oficialii grupării Bucovina Pojorâta nu stau cu mâinile în sân în această perioadă și fac toate eforturile pentru a-i înlocui pe brio pe Axinte, Ioniță, Sârbu, Iftimie, Ilie, Nuțu și Scrab, cei șapte jucători care au părăsit formația suceveană în pauza de iarnă.

După ce au bătut palma cu Iuga, fundaș lateral, de la Minerul Iacobeni, Netbai, mijlocaș de bandă, de la Luceafărul Mihai Eminescu Botoșani, Kuruc, fundaș, de la Sporting Suceava, Pădurariu, atacant, și Antonescu, mijlocaș, ultimii doi de la Gloria Bistrița, conducătorii nou promovatei în Liga a III-a au mai transferat în această săptămână un jucător bun, dând totodată și o lovitură de imagine.

Ultima achiziție a formației pregătite de Dănuț Mândrilă este un fotbalist brazilian, care are în portofoliu calitățile tehnice pentru care jucătorii din Țara Cafelei sunt apreciați în lumea-ntreagă. Pe numele său Do Nascimento Ferreira Marcio, noul fotbalist al grupării din Pojorâta este născut pe data de 16.08.1987, evoluează pe postul de mijlocaș central și a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu gruparea suceveană. Marcio se află deja de doi ani în România, iar înainte de a ajunge la Bucovina a mai evoluat în țara noastră pentru FCM Câmpina, Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

„Odată cu acest transfer, pot spune că suntem acoperiți pe toate posturile. Sper ca Marcio să ne ajute să avem un parcurs și mai bun în retur. L-am avut sub observație la antrenamentele din această săptămână, stă bine și din punct de vedere fizic, cred că va fi o achiziție bună”, a declarat antrenorul Dănuț Mândrilă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă