Golgheterul Sebișului vrea să facă pasul în Liga 2 după ce a ratat promovarea cu Național. „Am primit deja oferte concrete”

Marius ANGHEL 02 Jun. 2017, 16:48 Bursa transferurilor

Național Sebiș a ratat promovarea în Liga a 2-a în speța Ripensiei Timișoara la capătul unui sezon în care a condus destule etape în clasamentul Seriei a 4-a. Dragoș Săulescu (25 de ani) a fost fotbalistul care și-a pus cel mai mult amprenta pe parcursul în general pozitiv al grupării de pe malul Crișului Alb, reușind nu mai puțin de 17 goluri (între care cinci împotriva campioanei Ripensia) și 7 assisturi. Acestea nu au fost de ajuns, iar „alb-albaștrii” o vor lua de la capăt stagiunea viitoare, tot cu timișoreanul Călin Cojocaru la timonă.

Acesta a început deja tatonările cu câțiva fotbaliști pe care i-ar dori sub comanda sa din această vară și a început cu cei care au confirmat și rămân fără contract de la 30 iunie. „Am fost plăcut surprins să fiu sunat și de domnul primar Feieș și de domnul profesor Cojocaru în aceste zile, când mă gândesc la viitorul meu fotbalistic. Ambii mi-au spus că mă doresc încă cel puțin un an la Sebiș pentru a pune umărul la obiectivul dorit. Sigur că înclin să accept pentru că știu ce este la Sebiș, sunt câțiva colegi care continuă acolo, băieți deosebiți și talentați și nu mi-e teamă de muncă. Cred sincer că Naționalul poate promova după ce în acest an a fost atât de aproape. M-am simțit foarte bine la Sebiș, condițiile sunt deosebite, de Liga a 2-a, zic eu, iar oamenii de acolo sunt inimoși, iubesc fotbalul și sunt alături de fotbaliști și la bine, dar și la greu. Nu odată mi s-a strigat numele din tribune și tot timpul am fost respectat. În mod special țin să-i mulțumesc domnului primar Gheorghe Feieș, un om extraordinar care merită să-și vadă visul cu ochii, promovarea în Liga a 2-a, după cât de mult a făcut pentru clubul Național. Nu pot să nu-l menționez și pe antrenorul Călin Cojocaru, un om deosebit care știe și meserie și știe și cum să-și motiveze elevii pentru a da totul pe teren. Pe mine m-a susținut permanent, mi-a dat șansa să îmi pun în valoare talentul și sper că în cele mai multe cazuri nu l-am dezamăgit”, a mărturisit Dragoș Săulescu pentru Sport Arad.

Cel puțin la nivelul ligilor doi și trei, vacanța e doar la început, motiv pentru care Săulescu nu s-a grăbit să semneze noul contract. „Sunt acasă, lângă Târgu Jiu, mă odihnesc după un campionat obositor. Mă simt foarte bine fizic și mental, am reușit să trec peste dezamăgirea ratării promovării cu Sebișul. Am fost căutat de alte cluburi încă din retur, iar acum am primit deja oferte concrete la care să pot reflecta. Aș vrea să semnez cât de curând un nou contract și apoi să îmi iau o vacanță binemeritată pentru că apoi sigur mă așteaptă o muncă grea indiferent de clubul pe care-l voi alege. Sunt încrezător că pot mai mult decât am arătat până acum și sunt hotărât să dau totul din mine pentru acest lucru. Nu ascund, însă, faptul că mă tentează Liga a 2-a, de altfel un pas normal, cred eu. Pe lângă trei oferte de Liga a 3-a de la echipe cu obiectiv, am și două de la Liga a 2-a. Din păcate, nu sunt prea avantajoase financiar și concurența este mare pe postul meu, așa că m-am decis să mai aștept vreo săptămână. Mai port discuții cu cei interesați de serviciile mele și apoi mă voi decide unde îmi voi continua cariera”, a adăugat fotbalistul de 25 de ani, de care, la un moment dat, s-a arătat interesată și UTA.

Dragoș Săulescu a evoluat în Liga 2 pentru FC Caransebeș, în 38 de meciuri, echipă pentru care a înscris și 6 goluri.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Jun. 2017, 16:48 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă