Golgheterul Ligii 2 se antrenează cu Rapid. Giuleștenii au în lot doi jucători de la Călărași, fosta rivală la promovare

Golgheterul Ligii 2 se antrenează cu Rapid.** Giuleștenii au în lot doi jucători de la Călărași, fosta rivală la promovare

Printre cei 20 de jucători care au fost prezenți luni seară la reunirea echipei Dunărea Călărași nu s-a aflat și golgheterul Valentin Alexandru. Cel mai valoros fotbalist al formației care a încheiat campionatul în Liga 2 pe locul 2 în play-off încearcă în aceste zile să prindă un transfer în Liga 1. Atacantul dă probe la Rapid, acolo unde în această vară a ajuns un alt fost coechipier de-al său de la Dunărea, marocanul Saifeddine Alami Bazza.

Valentin Alexandru a evoluat pentru Dunărea în campionatul trecut al Ligii 2 în 32 de partide, perioadă în care a înscris 25 de goluri. Atacantul a primit acceptul conducătorilor clubului din Călărași să meargă la Rapid, iar dacă se va decide să fie păstrat să se discute despre suma de transfer.

„Valentin Alexandru a primit permisiunea conducerii Dunării de a se antrena până pe 11 iulie cu Rapid București, echipa nou – promovată în Liga I. În cazul în care stafful alb – vișiniu va decide să-l păstreze, atunci V. Alexandru ar putea fi „vândut”, el aflându-se pentru încă un an sub contract cu Dunărea. În sezonul precedent, V. Alexandru (25 de ani pe care-i va împlini pe 17 septembrie) a fost golgeterul Dunării marcând 25 de goluri din care 16, în sezonul regular și 7, în play-off și 2, în cadrul barajului de promovare în L1. Tot la Rapid a ajuns și un alt jucător al Dunării, Saifeddine Alami”, scrie pe site-ul oficial al clubului călărășean.

Un alt jucător al Dunării din sezonul trecut, Valentin Andrei, s-a despărțit de club în acestă vară și în această perioadă se află la pregătirile echipei CS Balotești. Mijlocașul de 26 de ani a jucat în sezonul trecut în 20 de meciuri și a înscris de două ori.

În schimb, pentru a-și întări, antrenorul Adrian Mihalcea a avut la reunire următorii noi jucători: Robert Pâslaru (mijlocaș, Bucovina Pojorâta), Cosmin Neagu (mijlocaș, Farul Constanța), Bogdan Danciu (mijlocaș, Gloria Buzău), Cornel Suciu (fundaș, Șoimii Pâncota), Marius Ioniță (fundaș, AFC Hărman), Daniel Ene (atacant, FC Voluntari II), Raphael Stănescu (mijlocaș, Sporting Turnu Măgurele), Marian Stoica (mijlocaș, Rapid București).

Pe aceeași temă