Golgheterul Giarmatei e pe radarul uneia dintre divizionarele secunde din Timișoara! „Mă încântă. Vreau să mă dezvolt”

Golgheterul Giarmatei e pe radarul uneia dintre divizionarele secunde din Timișoara!**

Autor a șase goluri în acest tur de campionat al Ligii 3, ultimul chiar în ultima etapă, de la Lugoj (scor 2-3), mijlocașul de 24 de ani al echipei Millenium Giarmata, Claudiu Ghighilicea, a intrat în vizorul mai multor cluburi, doua dintre acestea fiind de Liga 2.

Printre echipele care sunt interesate de mijlocașul Milleniumului se află și Ripensia Timișoara. „Eu, sincer, nu știu nimic, dar, dacă este așa, vă dați seama că mă încântă faptul ca sunt urmărit și de alte echipe. Momentan sunt la Giarmata și mai am contract aici. Mă interesează să îmi fac treaba cât mai bine, să marchez cât mai multe goluri, pentru ca domnul profesor are încredere în mine și nu vreau să dezamăgesc. Bineînțeles că voi munci și mai mult, voi da totul pentru că îmi doresc enorm să mă dezvolt”, a dezvăluit jucătorul originar din Drobeta Turnu Severin.

În acest sezon, Ghighilicea a mai marcat câte un gol cu Gloria Lunca Teuz Cermei (2-2), CSM Școlar Reșița (1-4) și CS Universitatea Craiova (1-3), dar și o „dublă” cu CNS Cetate Deva (3-2).

Milleniul Giarmata a încheiat turul pe locul 12 în Seria a 4-a a Ligii 3, cu 3 victorii, 3 egaluri și 8 înfrângeri, golaveraj 19-33.

Claudiu Ghighilicea a mai jucat în Liga 3 la Minerul Mehedinți și Minerul Motru.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă